3 răspunsuri la 9 caracteristici care fac browserul Microsoft Edge să iasă în evidență

 • Valentin D. spune: 10.08.2016 la 6:00 am   Răspunde

  Nu inteleg de ce in aceste comparatii facute cu alte browsere de pe piata nu ati introdus variantele de 64 biti ( da, Opera este beta, restul nu) si ati folosit doar variantele de 32 biti ale browserelor iar testul de eficienta energetica trebuia refacut deoarece de la data articolului facut pana la versiunile actuale este aproape un an de zile diferenta si fiecare browser a mai scos pe piata cel putin 5-6 versiuni mai noi.
  Articolul din punctul meu de vedere trebuia facut la zi cu ultimele versiuni de browsere si pe aceeasi arhitectura (beta sau nu) pentru o comparatie cat mai exacta si impartiala.

  • Codrut Neagu spune: 10.08.2016 la 7:17 am   Răspunde

   Pai articolul acesta se refera in primul rand la Microsoft Edge si calitatile lui. Nu am vrut sa facem din articol o comparatie de performante si atat, pentru ca nu doar viteza iti spune cat de bun este un browser. Iar faptul ca am inclus browserele pe 32 de biti de la Google, Mozilla etc. are legatura directa cu ce isi promoveaza fiecare companie. De exemplu, tatal meu nu va sta sa aleaga ce versiune de Chrome va folosi – descarca si instaleaza ce gaseste pe pagina Google. Si Google si Mozilla investesc masiv in variantele browserelor pe 32 de biți in comparatie cu cele pe 64 de biți. Edge cred ca are un avantaj din faptul ca nu este disponibil decat pe 64 de biți.
   In ceea ce priveste testul de eficienta pe baterie, ai dreptate, il vom reface cat de curand posibil.

   • Valentin D. spune: 10.08.2016 la 8:02 am   Răspunde

    Multumesc de raspuns, stiu ca articolul se refera la Microsoft Edge, eu ma refeream la testele sintetice pe arhitectura de 64 biti, si da intradevar ai dreptate cu cei care nu vor sta sa aleaga o alta varianta de browser.
    Astept cu mare interes articolul despre eficienta energetica.

Lasă un comentariu