3 răspunsuri la Cum actualizezi firmware-ul oricărui tip de dispozitiv

 • Popa Gabriel spune: 14.09.2020 la 11:48 pm   Răspunde

  foarte interesant articolul, totuși mai am o nelămurire… mi se întâmplă să găsesc mai multe versiuni de firmware, apărute la câteva luni distanță, fiecare aducând îmbunătățiri diferite. As dori sa aflu cum trebuie instalate: pe rând până la cel mai nou sau pur și simplu pe ultimul apărut (el conținând și ce e in precedentele) ?

  • Ciprian Adrian Rusen spune: 15.09.2020 la 11:00 am   Răspunde

   Instalati direct pe cea mai nou versiune de firmware, care va include imbunatatirile din versiunile mai vechi.

 • Staniu spune: 02.12.2020 la 6:50 am   Răspunde

  Interesant articol ! Eu am avut probleme cu laptopul (se oprea si repornea in mod necontrolat) si, la un service din PLoiesti am reusit sa-l repar. Problema era de la BIOS-UEFI ( se pare ca la upgradat sau schimbat si problema s-a rezolvat).
  In alta ordine de idei, ar fi interesant sa ne prezentati cum am putea schimba sau upgrada firmwarul la masini de spalat, imprimante. Se spune ca unele sunt setate din fabrica sa aiba un anumit nr. de functionari si apoi sa se opreasca. Deci daca se schimba setarile din fabrica ale firmawar-ului poti prelungii cu mult viata acestor electrocasnice . Stiu ca nu toate firmele de reparatie au tehnologia necesara pt o astfel de operatiune.

Lasă un comentariu