8 răspunsuri la Cum se instalează Windows 8.1 RTM - versiunea finală

 • Valentin spune: 29.06.2013 la 11:31 am   Răspunde

  Salut! Am descarcat Windows 8.1, l-am pus pe stick cu ajutorul programului Rufus, am continuat cu instalarea dar, dupa ce se termina de instalat se restarteaza si o tine tot asa. Apare pestele acela, se incarca putin si restart. Si tot asa.. Oare o fi ca l-am instalat de pe stick? Ajutorrrrrrrrrrrrrrr? Va rog.. :D.
  Multumesc.

  • Ciprian Adrian Rusen spune: 29.06.2013 la 3:38 pm   Răspunde

   Il instalezi intr-o masina virtuala ori direct pe PC-ul tau?

 • Valentin spune: 29.06.2013 la 5:59 pm   Răspunde

  Da.. Dar il vreau ca Windows principal…
  Multumesc oricum.
  Credeti ca daca il pun pe DVD scap de restarturi?

  • Ciprian Adrian Rusen spune: 29.06.2013 la 7:24 pm   Răspunde

   Nu, nu, nu face asta. Este un soft in dezvoltare, cu probleme si bug-uri. Nu-l vrei ca sistem de operare principal. In plus, daca crapa direct din procesul de instalare, asta este o veste proasta: exista o incompatibilitate undeva, un driver lipsa care impiedica instalarea.

   • Valentin spune: 29.06.2013 la 8:57 pm   Răspunde

    Ok. Multumesc mult! Raman tot la Windows 7 x64. Ca pe Windows 8 face fite si se restarteaza PC.. :|.
    Multumesc inca o data! 😀

 • George spune: 29.06.2013 la 8:34 pm   Răspunde

  Salut, am instalat si eu acest preview de windows, intradevar e destul de dragut, o idee mai rapid decat „fratele lui mai mare” 8-ul putin cam enervant cu marirea si micsorarea acelor pictograme dar am o mare, mare problema de care speram sa scap in momentul instalarii noului win adica 8.1: pornesc pc-ul apare imaginea cu ramul instalat, modelul placii video iar jos in coltul din stanga scrie press dell to run setup si asa ramane cam 5 minute, dupa care imi da mesaj unde scrie: hdd error press F1 to resume si din acest punct nu mai pot face absolut nimic nici in bios nu mai pot intra, ma gandesc ca mai este posibil sa fie hdd-ul pe duca…as fi foarte fericit, mulrumesc anticipat

 • Marian spune: 01.07.2013 la 5:47 pm   Răspunde

  Eu am instalat windows-ul in speta,chiar in noaptea zilei cand a fost lansat in usa,deci pe 26.Chiar de la instalare am ramas placut surprins sa vad cat de repede s-a instalat(4 minute)fata de 7-8 minute windows 8 pro VL,pe care il foloseam inainte.Imediat dupa instalare,am dat o tura prin meniul cu care eram deja obisnuit de cca 1 an,am observant ceva schimbari in bine,dar faptul ca in Device Manager nu puteam instala ceva legat de Intel-chipset,facea calculatorul sa nu se inchida,fara ca eu sa-l inchid manual.Acest lucru ar fi cel mai mare neajuns de care ma impiedic,iar faptul ca nu „stie”AutoConect la internet cand il pornesc,ar fi al 2-lea lucru neplacut.Alte bug-uri marunte ar mai fi pe ici,pe colo…dar laudele sunt mai mari decat criticele acestui prunc.La prima vedere imi consuma resurse mai putine decat vechiul 8,deci se apropie mai mult de vitezele Xp-ului,fapt ce ma face fericit.Pe criterii de editare foto,nu a facut absolut nicio problema.Astept sa fie rezolvate multele problem,pentru unii marunte,ca sa-l putem aprecia cu totii,pentru ca eu,personal,m-am saturat de incercarile nereusite ale Microsoft de-a crea un sistem de operarea bun,de la Vista incoace.

 • Alexandru Ionut spune: 29.08.2013 la 8:30 pm   Răspunde

  Mie îmi place, e ok și foarte rapid. Singura chestie în plus pe care o văd eu, e secțiunea Folders din This PC.

Lasă un comentariu