9 răspunsuri la Cum instalezi fișiere APK pe Android fără Magazinul Google Play

 • Anonymous spune: 07.12.2015 at 12:44 pm Răspunde

  Buna ziua!Procedura aceasta este valabila si pt. aplicatii destinate altor accesorii android?Ma refer la urmatoarea situatie:am un smartphone Sony Xperia Z5 si un smartwatch Sony Smartwatch 2, am descarcat o aplicatie pt ceas – watch face – care apare instalata in telefon dar nu se poate deschide.Stiu ca am bifat candva sa nu se deschida aplicatiile dupa instalare dar nu mai stiu unde.Printre aplicatiile cu acces la utilizare , googleplay nu este activata.Poate fi aceasta cauza?Singura optiune activa a aplicatiei este „dezinstalare”.
  http://apps.shameronstudios.com/how-to-setup-an-android-wear-watch-face/
  Multumesc pt ajutor!

  • Vlad Postolache spune: 07.12.2015 at 1:35 pm Răspunde

   Salut! Situația depinde de fiecare producător de dispozitive în parte. În cazul telefoanelor și tabletelor, procedura este aceeași indiferent de dispozitiv. Însă atunci când dispozitivul este din altă categorie (smartwatch, smart TV sau alte dispozitive care rulează Android), depinde foarte mult de producător și ce nivel de acces la setări a stabilit pentru utilizator, deoarece interfața poate diferi substanțial de la un dispozitiv la altul. Este posibil într-adevăr să fie de vină setarea care nu permite accesul la utilizare lui Google Play, puteți încerca și așa. Însă dacă opțiunea descrisă aici nu apare în meniul ceasului, din păcate, nu vă putem ajuta.

 • agavriloaei spune: 23.08.2017 at 11:30 am Răspunde

  bn

 • Cineva spune: 26.05.2019 at 3:22 am Răspunde

  Salutare. Am descarcat si eu un fisier apk de pe internet, am modificat continutul acestui apk ( niste .ogg ) si acum, cand incerc sa il instalez pe telefon imi zice ca nu poate fi intalat. Pachetul pare a fi deteriorat. Help ?

 • Daniel spune: 08.07.2019 at 3:00 pm Răspunde

  Eu am incercat sa imi instalez un joc. La ultimul pas unde trebuie sa accept toate permisiunile, le accept si dau instalare. Dupa un timp „Aplicatia nu a fost instalata”. De ce imi apare asta? Ma poate ajuta cineva?

  • Anonim spune: 29.07.2019 at 3:55 pm Răspunde

   Poate aplicatia nu este compatibila cu versiunea ta de Android

 • Rares Stanescu spune: 02.01.2020 at 3:18 am Răspunde

  Am urmat pașii indicați în articol dar când apăs pe butonul instalare este inactiv. Care sa fie problema?

 • Greădinariu Rareș spune: 24.05.2020 at 7:20 am Răspunde

  Eu am un telefon „Ulefone S10 Pro”
  și nu găsesc sursele necunoscute,vă rog mesajul în română

 • Cristi spune: 02.03.2021 at 3:58 pm Răspunde

  Bună am descarcat un joc din alta sursa și nu îl pot conecta la Facebook ce trebuie sa fac înainte mergea acuma nu știu ce are

Lasă un comentariu