22 răspunsuri la Cum îți conectezi contul Google pe un smartphone sau o tabletă cu Android

 1. cazan alin spune:

  Va salut am dat reset la un telefon samsung j5 si cand ami cere sa adaug contul de gmai ami spune sa folosesc un cont ce a fost sincronizat pe acest dispozitiv ,,, iar eu ma logez cu contul ce a fost sincronizat pe pe dispozitiv ma puteti ajuta. va multumesc frumos

 2. birliba spune:

  Foarte bun

 3. Olaru Bianca Maria spune:

  Am o problema cu un telefon. Mi-am resetat telefonul din fabrica si cand l-am redeschis mi-a cerut contul google anterior, l-am adaugat , dar nu ii mai stiam parola , asa ca am schimbat-o. Dupa ce se incarca datele imi apare un mesaj de eroare gen in care imi zice sa astept 24 de ore ca parola sa fie configurata. Si am o saptamana de cand tot accept si la fel imi zice. Ce pot sa fac?

 4. Mihaela spune:

  Daca adaug un alt cont pe acelasi telefon , eliminandu l pe primul , istoricul ce l voi face in cel de al doilea cont va fi sincronizat in primul ?

 5. Remușor Buli spune:

  Nu pote sa mă conectez la cont google

 6. macau ovidiu spune:

  nu ma lasa sa trec de contul gugal pe telefon huawei p 10

 7. Ionel Lupu spune:

  Am făcut tot ca pe tutorial dar nu mi se primește

 8. Costin spune:

  Pot folosi aceasi adresa de Gmail pe mai multe dispozitive ?

 9. Ana-Maria Capraroiu spune:

  Pot avea aceeasi adresa de email pe mai multe dispozitive ? Nu pot sa configurez mail pe al doilea dispozitiv, imi spune ca nu se poate conecta la server. Va multumesc anticipat !!!

 10. Victor spune:

  Vreau sa sincronizez acelasi cont google pe al doilea telefon , intru in sincronizare conturi, deschid calculatorul la accounts.google.com , introduc datele de conectare de acolo si primesc raspuns : „ne pare rau, numele dvs. de utilizator si parola nu se potrivesc. De ce ?

 11. Cristina spune:

  Am conectat. Am pe laptop 2 telefoane conectate. In my activity se poate vedea doar activitatea de pe un singur telefon. Amandoua sunt conectate la acelasi cont gmail. Cum accesez si celalalt telefon ?

  • Anonim spune:

   Este foarte straniu. Noi avem la fel si se vede tot, de pe ambele telefoane. Folosesti al doilea telefon in mod activ, sa aduni istorie? Daca da, atunci merita reconfigurat al doilea telefon. Un reset si apoi reconfigurare de la zero.

 12. Irina spune:

  Tocmai ce am cumpărat noul Note 10 și in momentul in care doresc sa adaug contul google (exact cum e specificat in articol), se afișează urmatorul mesaj: “Se verifica informațiile…” și se învârte acel cerc care arată ca se încarcă procedeul… Ideea e ca nu se mai finalizează. O fi ceva din fabrica?

 13. AlbuMinerva@gmail.com spune:

  Mi-a cump un nou telefon si am băgat contul meu de google. Si nu ma lasa sa ma conectez cu al doilea telefon de Ce

 14. ion spune:

  Dar nu merge decit conectat la wifi.prin date mobile nu

Lasă un comentariu