7 răspunsuri la Cum îți resetezi dispozitivul cu Android la setările sale din fabrică

 1. Alexandru spune:

  Daca resetezi un telefon cu sistem de operare Android 6 astfel in cat telefonul sa revina la setarile de fabrica, conform descrierii de mai sus, telefonul in cauza nu va putea fi folosit decat de cel care l-a configurat anterior resetarii, deoarece telefonul a fost asociat unui cont Google si fara furnizarea datelor de identificare ale contului Google nu vi se va permite accesul la telefon. Mai mult de atat, daca furnizati date gresite de 3 ori, telefonul nu mai poate fi deblocat! Asadar atentie cum resetati un telefon cu Android 6!!!

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Este fals ce spui tu. Dupa resetare, oricine cu un cont Google poate folosi acel telefon ca si cum ar fi „nou”.

 2. Dobridoreanu spune:

  Buna,am un Lenovo a7000 cu v.6 și la setări nu are bakup și resetare,care este cauza,mulțumesc aștept răspuns. Puteți scrie pe giigione@yahoo.com

 3. Ioniță Elena spune:

  am resetat dar am sters tot si nu se mai aprinde

 4. Stelian Ionutiu spune:

  Bună ziua. Am cumpărat o tabletă cu android 9 i dupa confgiurare si instalarea unor aplicatii preferate, din 512 Gb stocare mai am disponibili 380 Gb, intimp ce aplicatiile insumeaza sub 2 Gb, restul ocupat de sistem. Nu inteleg unde si cu ce s-a umplut memoria de stocare .Nu am filme, muzicxa, poize etv pe tableta. Imi puteti da un sfat?

 5. Emeric C spune:

  Telefonul de nou a venit cu Android 9. Intre timp s.a upgradat la 11. Daca revin la setarile din fabrica o sa am din nou Android 9? Pt ca 11 imi ocupa prea mult spatiu.

Lasă un comentariu