8 răspunsuri la 7 lucruri pe care le poți face cu Manager Dispozitive, în Windows

 1. Negutescu Bogdan spune:

  interesant… niciodata nu am privit „managerul de dispozitive” prin prisma comparatiei cu „informatii de sistem”

  • Codruț spune:

   🙂 Informațiile oferite de „Informații de sistem” despre componente, resurse etc. sunt mult mai multe. E foarte util atunci când vrei doar să vezi ce e în sistem. Dacă ai nevoie și de o instalare/dezinstalare de driver … atunci cel mai bun răspuns e „Managerul de dispozitive”.

 2. sailorriver spune:

  Poate era mai interesant sa aflam ce facem atunci cand nici win-ul nu gaseste drivere pe net,cum instalam un dispozitiv necunoscut pentru care nu avem informatii.

  • Sebastian spune:

   Intr-adevar, am si eu aceasta problema…am anumite drivere pt. network pe care nu le am instalate, nu le pot instala nici descarcate de pe site-ul oficial Hp pt. ca imi dau eroare la deschidere iar win-ul nu gaseste driverele nici pe calc. nici pe net…ca deh…nu se poate conecta la net. Ce pot face? Multumesc

 3. alin spune:

  Eu nu am manager dispozitiv am windows 7 professional

 4. Liliana spune:

  Multumesc foarte mult pentru tutorial. M-a ajutat foarte mult. Dupa upgrade windows 10 am ramas fara sonor. Am efectuat pasii propusi de windows pentru remediere, insa fara folos. Chiar ma gandeam sa revin la varianta initiala de windows ( 8.1) cand am gasit aceste informatii ce m-au ajutat foarte mult. Acum am SONOR foarte bun. Va multumesc ! Precizez ca nu am prea multe in comun cu tehnica, eu fiind de profesie economist 🙂 .

 5. david spune:

  Varza tutorialul. Numai chestii generale.

Lasă un comentariu