7 Comentarii la Google Chrome 64-bit: Este mai bun decât versiunea 32-bit?

 1. happyday says:

  Nu vad de ce mi-as bate capul sa-l instalez. O voi face cand vor fi diferente semnificative, deocamdata nu mi se pare o idee interesanta.

  1. Ciprian Adrian Rusen says:

   Esti liber sa faci cum doresti. Noi am fost curiosi, am facut niste teste si am prezentat rezultatele.

   1. happyday says:

    Si eu eram curios. Asteptam unele opinii sa vad daca merita instalat, daca nu are erori, intreruperi, etc. Am primit mai mult, o intreaga recenzie. Din pacate, nu e ceea ce ma asteptam sa fie. Nu-i bai, produsele Google evolueaza repede de obicei.

 2. axelluny says:

  Știu din versiunile anterioare de Chrome Google că versiunea pe 64 era de fapt una mascată tot de 32 biți.Programe specializate spuneau clar acest lucru.Singurul browser nativ x64 era srware iron x64. În final nu văd deloc beneficiul folosirii programelor x64. Am calculator care permite rulare win x64 dar personal am constatat că x32 rulează muuult mai rapid.

  1. TurocK says:

   Vezi în task manager dacă programul rulat este pe 32 biți sau pe 64. Lasă „programele specializate”

 3. TurocK says:

  Am făcut și eu testele din acest articol, cu Firefox 54.0.1 (64bit). Din toate testele alea, doar la două a luat punctaj mai mic, restul cu mult peste. La niște teste de latență am avut chiar dublu. Mă rog, ideea este: de ce toată lumea Chrome? Unde a dispărut Firefox?
  Foloseam Chrome pe 64biti, dar de cca 2 ani, de când Chrome a avut niște scandaluri de confidențialitate, l-am abandonat.
  Also, Chrome, cât și Firefox au versiuni oficiale/ native pentru 64 biți. De ce aș folosi versiunea de 32 biți din moment ce am sistemul de operare pe 64 biți, din moment ce nu ai restricții de plugin-uri, etc? Lumea este prea conservatoare în orice!

  1. Ciprian Adrian Rusen says:

   Hmm. Poate merita o analiza similara si Firefox. Multumesc pentru idee si pentru feedback.

Lasă un comentariu