13 Comentarii to Cum faci un hotspot Windows 10: Tot ce trebuie să știi

 1. Petru spune:

  salut.Am o probleme.Cand ajung la pasul:”Apoi, selectați adaptorul virtual creat mai devreme.” si vreau sa selectez „Se permite altor utilizatori din rețea să se conecteze prin intermediul conexiunii la internet a acestui computer” nu pot sa selectez nimic „Conexiune de retea la domiciliu”, pentru ca am setat „Wi-fi” si nu pot sa modific.Vreau sa spun ca folosesc wind 8.1.Poate ai timp sa ma ajuti si pe mine.Multumesc!

  • Codrut Neagu spune:

   Salut. Nu prea inteleg ce vrei sa zici, dar… nu selectezi „Conexiunea retea la domiciliu”. Trebuie sa selectezi adaptorul virtual la pasul acesta.

 2. Mirel spune:

  salut . am urmat toti pasi de mai sus dar de pe telefon cand dau sa ma conectez merge doar retea fara acces la internet. care ar fi cauza. multumes

 3. Mirel spune:

  Da la luat nici un alt dispozitiv nu pot sa conectez

 4. nic spune:

  La fel si la mine, la pasul Share internet nu am decat optiunea VIFI, nu si noua retea creata, ce pot sa fac?

 5. Alex spune:

  Salut, cand scriu comanda „netsh wlan start hostednetwork” in linia de comanda imi scrie ca „The hosted network couldn`t be started” si ca „Grupul sau resursa nu este in starea corecta pentru a efectua operatia solicitata” . Te rog sa ma ajuti. Multumesc anticipat.

 6. Emil spune:

  Salut! Mie nu-mi gaseste reteaua daca vreau sa o caut cu telefonul. Totul e setat si imi arata ca la voi, dar nu-mi gaseste reteaua. Unde sa fie problema?

 7. toni spune:

  Salut, cand scriu comanda „netsh wlan start hostednetwork” in linia de comanda imi scrie ca „The hosted network couldn`t be started” si ca „Grupul sau resursa nu este in starea corecta pentru a efectua operatia solicitata” . Te rog sa ma ajuti. Multumesc anticipat Mentionez ca am facut manual operatia si a functionat corect ,pe urma am luat fisierul adaugat de tine si nu a mai functionat

 8. marius moga spune:

  Salut, cand scriu comanda „netsh wlan start hostednetwork” in linia de comanda imi scrie ca „The hosted network couldn`t be started” si ca „Interfata de retea wireless nu este alimentata si nu are suport pentru operatiunea ceruta” . Te rog sa ma ajuti. Multumesc mult

 9. Andrei spune:

  Minunat articol, am urmat instructiunile si totul merge perfect. O intrebare as avea , stiti cum as putea sa schimb din command prompt canalul pe care sa emita placa wifi. In acest moment este alocat canalul 11 insa as vrea sa setez un canal pe care nu e trafic, insa din proprietatile placii WIFI nu am aceasta optiune.
  Multumesc

 10. oana spune:

  si la mine a functionat perfect, dar trebuie sa il setez in fiecare zi. de ce nu ramane activ?

 11. serghei spune:

  sunteti tari de tot multumesc

Lasă un comentariu