5 răspunsuri la 11 sfaturi despre cum să cauți în Windows 10

 1. ezy.tosa@gmail.com spune:

  Cum pot cauta un cuvant / secventa de cuvinte intr-un folder in care se afla multe fisiere word (nestiind in care fisier se gaseste cuvintul/secventa respectiva) fara sa caut in fiecare fisier ?

 2. Dan Butnarasu spune:

  E o foarte mare porcarie aceasta cautare.
  In primele versiuni de windows aveai posibilitatea sa pui filtre pe tipuri de fisiere cautate, data cand au fost create. Acum, cand dai o cautare ti se scaneaza toate fisierele, si le gasesti la sfantul asteapta. de aceea e bine sa ne notam in agenda cu am numit fisierul pe care l-am creat o bucata de timp. Daca ai mai dat si cautare functie de continut, ai cam pus-o, ca mai bine il refaci si consideri ca l-ai pierdut, daca vrei sa mai castigi un pic de timp.Pentru cei ce stiu cum se cautau datele inainte. Fara alte cuvinte!

 3. Liviu D. spune:

  Si totusi, cum se poate seta cautarea cu filtrare si ce mai era in vechiul si batrinul XP?
  Acolo era mult mai OK.

  Plus ca in W10 actualizat la zi am folderul in fata, am fisierul in fata, cuvintul cautat in el si wingoz imi arata alte fisiere din subfoldere, numai pe asta nu.

 4. Ciobanu F. spune:

  In Windows XP puteam gasi documente, link-uri accesate pe o anumita perioada, puteam seta o perioada de cautare. Cum pot face in Windows 10 acest lucru?

 5. Alex spune:

  Funcția de căutare este la pământ. Nu mai poți căuta cuvinte din fișiere. Pur și simplu nu le mai recunoaște. Este total anapoda. Dai să cauți o frază, iar funcția te duce prin toate bălăriile. Indexări proaste, nervi și…

Lasă un comentariu