8 răspunsuri la De ce nu ați trecut de la Windows 8 la Windows 8.1 deși este gratis?

 1. Fanibu spune:

  Deoarece MS face un OS performant si unul de tranzitie.Xp=OK,Vista esec;Windows 7= OK,Windows 8 esec…windows 8.1 de tranzitie,Windows 9(probabil)de succes.Trebuie sa vedem ca in 11 ani MS a scos doar 2 sisteme veritabile Xp si 7.Ce sunt celelalte?Sa-mi dea cineva un raspuns profesionist! Dintre toate sistemele din ultimii 11 ani doar Vista si 8 au fost vazute ca niste sisteme complicate si fara orizont! Aud printre cunoscuti sau prieteni oferta de a trece la Windows 8.Stiti ce se spune? Nu vreau sa ma complic…xp e super iar 7 e stabil si bun!

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Ce intrebam noi si ce ne spui tu. Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea noastra?

  • Adrian Rafail spune:

   Windows 8 nu este un esec. Il am instalat de 6 luni si merge ireprosabil. Am facut si update la 8.1. Niciun repros.
   Probabil nu s-a trecut la 8.1 pentru ca multi adopta principiul „mai bine e dusmanul lui bine”. De multe ori s-a intamplat ca un update de OS sa iti dea peste cap feng-shui-ul de lucru.

 2. Sorin Diaconu spune:

  Probabil ca nu au observat ca exista un update….cred ca este cel putin nefericita ideea cu update-ul la 8.1 prin windows store.

 3. Ciprian spune:

  Win 8 32 bit sau 64 bit,sau win 8.1, sunt de fapt cele mai nereusite sisteme de operare dupa win vista,le-am avut instalate o luna ,indiferent de varianta,si nu cred ca voi mai instala asa ceva,pai daca scoti ce nu-ti convine,ramai cu setarile din win 7,care e ok,dar tot win xp,e cel mai bun sau Ubuntu,pt. cine se pricepe,slabe sanse ,sa-mi schimb parerea sau sa mai folosesc asa ceva!

 4. Adrian Rafail spune:

  Ciprian, pornesti de la o premiza total gresita. Ubuntu si xp nu pot fi bune in ziua de azi pentrus implul motiv ca nu mai sunt compatibile cu o groaza de programae. Windows 7 sau 8 pe 64 de biti este extrem de stabil si de fiabil. Si compatibil cu tot ce vrei tu. Daca folosesti computerul pentru ceva mai mult decat scris mailuri, navigat si vizionat filme iti trebuie Windows.

 5. razvan spune:

  Eu nu am trecut la 8.1 ca nu stiam daca este la fel de stabil ca 8, dar am auzit k e la fel de bun.Am win8 de cand a aparut si merge ireprosabil.Stabil,rapid,cu multe chestii noi.Cine se teme de el nu stie ce a priedut.Mie personal imi place maxim.

 6. Florin Din Alexandria spune:

  este Bun Win 8.1 Dar e mai Complicat cu jocurile

Lasă un comentariu