5 Comentarii la Recenzie ASUS Sica – Mouse de gaming accesibil de la Republic Of Gamers

 1. Nu Conteaza spune:

  Inainte sa inventezi povesti macar uita-te pe pagina originala de la Asus:

  „Since the debut of our magnificent Maximus motherboard, ROG has steadily expanded its gaming line-up to ensure you get the most out of your games. Today, ROG Sica joins our gaming empire. The Sica was a short, curved sword used in Ancient Rome. It proved to be a formidable weapon, and was effective in battle. Now it’s your turn to wield the Sica to write your own legendary chapter in gaming.” (http://www.asus.com/Gaming/ROG_Sica)

  Nu are nici o legatura cu dacii sau tracii, si ca sa ma inteleaga toti, sica intradevar a fost o arma curbata, scurta in Roma antica, care s-a dovedit a fi formidabila si eficienta in lupte. ATAT! Visezi daca asa crezi, ca ASUS da doi bani pe legendele dacice, sau se inspira din ele… Minciuna, dar suna impunator pentru publicitate!

  1. daniel spune:

   In Roma antica, doar dacii aveau sabii curbate…….,invata istorie si apoi comenteaza, daca se subintelege ca e vba de daci ….orice reclama se bazeaza pe deductie

 2. Nu Conteaza spune:

  Macar sa te fi uitat si pe pagina Asus in limba romana sa citesti de acolo:

  „Încă de la debutul magnificei noastre plăci de bază Maximus, ROG și-a extins în mod constant oferta de produse destinate pasionaților de jocuri. Acum, ROG Sica se alătură imperiului pe care l-am creat în lumea jocurilor. Sica este numele unei săbii scurte și curbate, utilizată în Roma Antică. Aceasta s-a dovedit a fi o armă formidabilă, deosebit de eficientă în luptă. A venit rândul vostru să mânuiți Sica și să vă creați propriul capitol legendar în universul jocurilor. ” (http://www.asus.com/ro/Gaming/ROG_Sica)

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Cititi pe Wikipedia si haideti sa incetam cu o disputa inutila: http://en.wikipedia.org/wiki/Sica

   1. daniel spune:

    Bravo, cu asta le-ai pus capac, deci pana la urma tracii au fst primii sub Imperiul lui Burebista, si au ramas in final dacii.

    materialul este foarte bun, iar cei care vor sa se dea destepti sau sa critice pe cineva ar trebui sa citeasca istoria nu sa o uite din cauza unei reclame ambigue. Reclama spune de perioada nu de locatie, dar …..

Lasă un comentariu