3 răspunsuri la Recenzie Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000

 1. Cosmin Tataru spune:

  Pentru ca ati solicitat date despre mouse-ul din acest kit, o sa scriu mai intai despre acesta. Este un mouse comod pentru cei care au mana mijlocie sau mare, mai putin pentru restul, confirm. Ceea ce a lasat de dorit a fost ca este lent la tracking si ca suprafetele laterale de grip nu rezista in timp. Partea aceea siliconata transparenta pentru degetul mare unde scrie Microsoft a devenit poroasa si acumuleaza murdarie, oricat de des m-am spalat pe maini si am curatat acest mouse. Partea unde vine palma si unde se sprijina eventual degetul mic este o suprafata sensibila la ciupituri. Eu am agatat acea suprafata accidental cu un obiect si dupa aceea s-a cojit stratul negru lucios. Mai este un aspect neplacut, anume acela ca rotita de scroll acumuleaza si ea rapid murdarie si este imprecisa.
  La final am sa adaug ca detin acest set in continuare dar il pastrez ca rezerva, pentru ca si tastatura are lag, ceea ce ma facea sa tastez cu greseli. De aceea am achizitionat tastatura model 4000, cablata, care ma multumeste pe deplin si de care nu m-as desparti pentru nimic in lume. Este foarte comoda si m-am acomodat excelent cu formele sale. Trebuie sa mentionez ca sunt la calculator minim 8 ore pe zi prin natura activitatii profesionale si ca am recomandat aceasta tastatura si colegilor de serviciu. Pana acum nu s-a plans nimeni de ea.

 2. happyday spune:

  Si eu m-am obisnuit mai greu cu lipsa ledurilor la tastatura Microsoft. Mesajul afisat la apasarea tastelor compenseaza intrucatva aceasta lipsa insa nu este vizibil atunci cand ruleaza unele programe.
  Asa cum presupuneai in articol, e posibil ca aceste leduri sa nu fi fost incluse tocmai pentru a nu scurta durata de viata a bateriilor. Cred ca tastaturile/mausii Microsoft sunt si asa destul de mari consumatori de energie. Pe mine ma lasa bateriile cand mi-e lumea mai draga, dupa aproximativ 2 luni de utilizare , brusc si fara niciun avertisment. E destul de frustrant, mai ales ca n-am de gand sa-mi fac stocuri de baterii prin casa doar pentru ca am butoane de la Microsoft. 🙂

 3. Ciprian Adrian Rusen spune:

  Multumim pentru detaliile oferite. Vor fi cu siguranta de folos si altora. 😉

Lasă un comentariu