4 răspunsuri la Recenzie Mio Spirit 8500 LM - Navigare auto GPS și un companion de călătorie foarte bun

 1. Marius spune:

  Buna seara. Multi oameni care dispun de o conexiune la internet si un dispozitiv compatibil, in momentul in care intra pe un taram relativ necunoscut, gen achizitia unei navigatii, dau repede un search pe google si se informeaza. Dar hopa ?! Ce gasesc ?! Laude desarte … Imi cer iertare domnule dar articolul dumneavoastra dezinformeaza, grav ! Acest dispozitiv pe care tocmai l-am achizitionat (insa va asigur ca o sa-l fac retur), e o MARE TEAPA ! Vad ca ii tot aduceti laude, cum ca are nu stiu ce display, materiale, culori … Cine achizitioneaza un gps pentru asa ceva ?! Cine ?? Eu, la fel ca multe persoane care-si doresc o navigatie, mi-am dorit ca un astfel de dispozitiv sa ma calauzeasca pana la adresa dorita, sa aibe harti actualizate, adrese si numere care sa te ajute, pentru ca daca tot dai un ban, e normal sa primeati si ceva de calitate (asa ar fi normal). Dar ce sa vezi ?! Harti actualizate : ioc (dar da bine in titlu : pe viata ) ! Numere de strazi si adrese : ioc ! Pentru ce se plateste, domnilor, 700 de lei ?? Sa-ti dai seama ca cineva vrea sa-si bata joc de tine ?! Descrierea produsului e super, mai veniti si dumneavoastra cu sustinerea de genul asta si omul zice ca da, e o investitie buna. Nu, va rog sa nu incercati sa va convingeti pe banii dumneavoastra ca nu merita. Are MULTE lipsuri in ceea ce priveste punctul forte al unei navigatii : HARTILE PRECISE. Daca nici in Bucuresti nu gasesc cateva adrese banale de strazi, bulevarde importante cu numerele aferente… atunci, despre ce vorbim ?! Nu recomand de niciun fel ! Nu,nu si nu ! Sunt alternative multiple pe piata si personal o sa aleg un dispozitiv cat mai complet din punct de vedere harti, un dispozitiv pe care l-am vazut si testat de curand la un prieten, avand instalat igo 8 . Asta contine intr-adevar ceea ce astept eu de la o navigatie : harti complete, strazi cu numere , adrese exacte… Cer prea mult ?! Nu cred ! Restul e bla, bla… pardon, minciuna ! Cu respect, Marius, un consumator din Romania care credea in laudele mincinoase ale unora mai mult sau mai putin „autorizati”, un consumator care nu este protejat in niciun fel de nicio autoritate a statului „competenta”.

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Te asigur ca nu venim cu laude mincinoase. Noi am descris fix experienta de utilizare pe care am avut-o, cu plusuri si minusuri.
   Problema cea mai mare pe care o semnalezi este calitatea hartilor de pe acest dispozitiv. Noi, in review, mentionam un lucru foarte important. Citez:

   „Deși ai putea să cumperi acest sistem de navigare auto GPS și să începi să îl folosești pur și simplu, îți recomandăm să îl conectezi întâi la un calculator, să instalezi software-ul MioMore Desktop și să verifici dacă nu există cumva actualizări de hărți disponibile. ”

   Ai facut acest pas? Ai facut o actualizare a hartilor? Este foarte posibil ca hartile cu care vine dispozitivul din magazin sa nu mai fie de actualitate. Daca nu s-a facut o actualizare a lor, experienta de utilizare este una inferioara.

 2. Alin spune:

  Ati omis sa spuneti ca memoria de RAM este de doar 128MB, foarte mica pentru timpurile noastre, memoria interna de 4 GB, cu softul instalat ramane sub 3,5GB. In acest spatiu se instaleaza harti Full Europa, care trebuie sa fie de proasta acuratete daca Igo + harti Here ocupa 6,5GB, ca sa facem o comparatie…

  • Anonim spune:

   Multumim pentru faptul ca oferi aceste detalii. Spatiul de stocare este limitat, intr-adevar. Fara un card SD nu poti folosi harti pentru regiuni mari.

Lasă un comentariu