6 răspunsuri la Recenzie Toshiba Encore - Este o tabletă cu Windows 8.1 ce merită cumpărată?

 1. Alex spune:

  si care ar fi o tableta mai performanta pt „ne-incepatori” de 8″ cu windows 8 (8.1) ?

  • Alex spune:

   este recomandata „incepatorilor cu buget redus”… ma mir ca nu ai scris „recomandata prostilor saraci”. nu asa se pune problema. pare a fi o anti-reclama pt toshiba si reclama pt microsoft. ideea e ca are un raport calitate/pret foarte bun, este foarte portabila si are performante bune, fiind un „PC de buzunar”. sincer nu as da mai mult pe o tableta cand am pc si laptop (si nu neaparat un buget redus), iar cel mai important pt o tableta este sa fie cat mai portabila (dupa parerea mea). in fine, fiecare cu parerile lui. bafta 🙂

   • Ciprian Adrian Rusen spune:

    Ai putea citi intreaga sectiune verdict pentru a intelege mai bine ce am spus despre ea.

    Toshiba Encore nu e un PC de buzunar ci o tableta. Este o mare diferenta.

 2. Alex spune:

  Ai putea citi definitia ghilimelelor, daca tot iti place contradictia si despicarea firului in 4 😉 Vroiam sa spun ca aproape tot ce poti face acasa pe PC cu windows poti face si pe tableta cu windows 8, inclusiv editare foto (uneori si video) sau programare (chiar daca uneori iti trebuie mouse+tastatura). Imi cer scuze ca am deranjat cu commenturile mele, dar un articol fara comentarii pare cam… fara audienta 🙂 merci totusi pt raspuns.

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Incerca sa faci editare foto sau video si programare si vorbim dupa aceea. Experienta de utilizare va fi atat de frustranta incat vei intelege foarte bine ceea ce vreau sa spun. Chiar daca iti cumperi stand, mouse si tastatura, aceasta tableta nu este capabila sa faca fata unor asemenea scenarii. Este doar un dispozitiv pentru consumarea de continut si nimic mai mult.

   Ceea ce spui tu ca doresti sa faci, nu vei putea face decat cu un Surface Pro 2, dispozitiv ce nu este disponibil in Romania. Cel putin pana acum, acesta este singurul hibrid tableta/laptop cu adevarat puternic si flexibil indeajuns pentru a oferi ambele experiente in egala masura.

   Vom reveni cu o recenzie Surface Pro 2 in maxim o saptamana.

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Am reusit sa publicam recenzia la Surface Pro 2 astazi, in loc de saptamana viitoare. O gasesti aici: http://www.digitalcitizen.ro/recenzie-surface-pro-2-cel-mai-tare-hibrid-microsoft-windows-81

Lasă un comentariu