9 răspunsuri la Reușește ReadyBoost să crească performanța sistemelor mai slabe?

 1. happyday spune:

  Face si asta exact ce fac si multele programele de „reimprospatare” a Windows-ului : nimic. 🙂

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Cum am spus si in articol, nu e tocmai nimic si depinde de sistem si resursele pe care le are la dispozitie. Anumite lucruri sunt imbunatatite. 🙂

   • happyday spune:

    Nu cred ca se merita instalarea unui soft de genul asta doar pentru a creste performantele sistemului cu cele cateva procente descrise in articol. In general, nu prea sunt adeptul implantarii a ‘nspe programe in Windows, mai ales a utilitarelor, fiindca mare parte dintre acestea ar putea fi inutile sau ar putea fi folosite foarte rar si, mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa conduca la efectul opus celui pentru care au fost instalate.

    Dar iute-ai mai fost cu raspunsul. Nici n-am apucat sa postez bine si hop, pe email, „new comment” pe 7tutoriale. 🙂

 2. Vio spune:

  Raspunsul la intrebarea din titlul articolului este: nu, nu reuseste! Am utilizat functia de un sistem cu windows 7 si doar 1G ram, dar si cu windows 8.1. La windows 7 daca nu incetineste, nu ajuta cu nimic, la windows 8.1 datorita ca au imbunatatit lucrul cu memoria, chiar este inutila functia, se descurca onorabil si cu 1G de ram. Indiferent de capacitatea stik, am incercat si cu 2G si 4G si 8G, nici o imbunatatire.

 3. Mihnea spune:

  Salut
  Pe 2g , Win10 pro se observa o imbunatatire .
  Intrebare : la restart sau shut down trebuie scos stickul din unitate ?
  Am incercat un restart cu stickul introdus si nu s a mai incarcat windowsul – a aparut ecran negru , dupa boot . La fel si la repornire .

Lasă un comentariu