7 Comentarii to Securitatea Parolelor – Transformă-ți obiceiurile proaste în obiceiuri bune

 1. Mrpfn spune:

  O intrebare cu privire la utilizarea serviciului LastPass.
  De ce anume dupa schimbarea adresei de email cu alta,extensia LastPass nu mai poate autocompleta ori autentifica automat?
  Sunt afisate optiunile disponibile dar nu poate realiza operatiunile mentionate fiind obligat de fiecare data sa selectezi manual actiunea dorita.Precizez ca dupa schimbarea adresei email initiale folosite la crearea contului,extensia functioneaza in mod normal,inca de la instalarea sa.

  1. Ciprian spune:

   Te referi la adresa de mail asociata contului LastPass ori la schimbarea adresei de mail asociata unui sit la care te autentifici LastPass.

   Nu inteleg foarte bine scenariul/problema descrisa.

   1. Mrpfn spune:

    Observ ca problema a fost remediata cu noul update.

 2. Mrpfn spune:

  Imi pare rau ca nu am fost suficient de explicit de prima data.
  Ca si scenariu m-am referit la adresa de email asociata contului Lastpass cu ajutorul careia te loghezi in cont.Am observat ca la schimbarea acesteia cu o alta adresa exista probleme la functionarea extensiei,anume faptul ca desi formularul de logare este setat sa se autocompleteze/autentifice automat,acest lucru nu se intampla.La revenirea adresei initiale pe care a fost creat contul problema mentionata dispare.

  1. Ciprian spune:

   M-am uitat putin prin setarile LastPass si nici macar nu imi dau seama daca iti permite sa schimbi adresa de email asociata unui cont. Sigur nu ati creat un cont nou ce stocheaza alte detalii? Poate acel cont trebuie reconfigurat.

   1. Mrpfn spune:

    Ca si exemplu ma refeream la probleme de acest gen.
    Exemplu:http://s18.postimage.org/mnpib8i0p/image.png

    Ea aparand dupa schimbarea mentionata.

 3. Mrpfn spune:

  Adresa contului lastpass folosita la logare se poate modifica cu usurinta din setarile din Seif,schimband cu oricare alta adresa nu inainte de a actualiza modificarile prin introducerea parolei.
  Ceva probleme au fost,de aceea am mentionat aici in speranta ca exista o rezolvare,totul rezolvadu-se de la sine.
  Multumesc de feedbackul oferit.

Lasă un comentariu

Loading...