13 răspunsuri la 15 motive pentru care ar trebui să instalezi Windows 10 Anniversary Update chiar acum

 1. Luminare Florin spune:

  Pe mine sincer nu m-ar ajuta la nimic acest upgrade , sunt dezamagit de ce au putut sa faca !

 2. Mihnea spune:

  Salut !
  Nu am primit acest upgrade .
  Am win10 pro – licenta activata .

 3. Petru spune:

  Nici unul din itemii de mai sus nu este atractiv. Cortana este dezactivat pe sistemul meu. Cu ajutorul programului Ashampoo WinOptimizer am dezactivat „spionajul” efectuat la greu de Win10.

 4. Mihnea spune:

  Si „spionajul ” Ashampoo cu ce il dezactivezi ? :))
  Salut

 5. Vio spune:

  Este plin de buguri, foarte multa lume are probleme cu acest upgrade! In plus iti mananca o groaza de spatiu (aprox.20G)! Bine ca n-am apucat sa-l descarc si nici nu am de gand s-o fac !

 6. Vio spune:

  „Nu stiu altii cum sunt…”, dar nici unul din cele 15 motive, nu m-ar determina sa instalez acest update. Bine ca nu vine ca update fortat. Cine are de irosit 20G de spatiu! Este adevarat ca ii putem recupera mai tarziu, folosind Disk Cleanup, dar asta iti ia o groaza de timp. In plus aceste „floricele” de cosmetizare fac din windows 10 sintr-un sustem de operare lent, in unul si mai lent. Nici in ziua de azi nu au rezolvat problema cu „inghetarea” la bootare si flikering-ul la monitor, orice am incercat. (Pe youtube sunt o multime de asa zis tutoriale de rezolvare, care aplicate nu rezolva nimic). Pe calculatorul meu de baza, m-am intors la windows 8.1, care ruleaza cu cel putin 30% mai rapid, atat la bootare, cat sin jocuri si office. Windows 10 il tin pe calculatorul de teste, si imi pastez opinia ca este mediocru.

Lasă un comentariu