9 răspunsuri la 7 lucruri pe care le poți face cu instrumentul Gestionare disc, în Windows

 1. happyday spune:

  Prezinta vreun avantaj managementul partitiilor in Windows fata de cel oferit de softuri specializate, gen Easeus, Aomei, Wondershare, etc ? Pentru ca programelele alea au interfete mai prietenoase, intuitive si sunt mai rapide (sau cel putin asa mi se pare mie, n-am mai repartitionat demult sub Windows).

 2. mihai spune:

  salut, am inst in dual boot win 7 si win 8, creau sa formatez partitia cu win 7 si nu pot, am scos win 7 de la boot si am incercat sa dau format din disk manager si nu merge, un sfat pls

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Dar sa stergi partitia si sa o transformi in spatiu nealocat, merge?
   Dupa aceea ai putea recrea partitia respectiva.

 3. Nicu spune:

  In GESTIONARE DISCURI cum aflu ce partitii trebuie sa sterg ptr a nu crea grave probleme la calculator, cum mi s-a mai intamplat si cu alte ocazii ?
  Cu stima, Nicu

 4. daniel spune:

  Pe win 10,vreau sa maresc partitia C si nu reusesc! Am incercat si cu Easeus si din sistem! Am formatat si lasat un spatiu nealocat, dar cand vreau sa extind C-ul,imi arata ca maximul este cel pe care ii are acum! Are 37 Gb si vreau sa-i mai adaug 10 Gb,pe care i-am desprins din E si i-am facut spatiu nealocat! De ce nu vrea sa se extinda C-ul?!

 5. Titel spune:

  Am incercat sa revin la windows 7 ultimate de la w10 si am fost atentionat ca trebuie sa am spatiu liber pe C de 63,4 GB. Bun, a trebuit sa mut o serie de fisiere intr-o alta partitie si tot n-am reusit sa obtin spatiul necesar. M-am gandit apoi sa gestionez partitiile si sa extind C-ul cu spatiu rupt de la o alta partitie. Incercand sa fac acest lucru observ ca, atunci cand fac clic dreapta pe partitia C, extindere volum este dezactivat. La fel si pentru celelalte 2 partitii. Hardul meu este de 500GB si este partitionat astfel:
  1.Partitie de recuperare: 28,5GB
  2.Partitie de lucru C: 201 GB, 58,1 GB liber
  3.Partitia E: 142 GB, liber 47,7 GB
  4.Partitia F: 190 GB, liber 41 GB liber.
  5.Partitia system: 100 MB.
  Cu toate ca n-am fost de acord update-ul, windows home l-a facut automat.
  Am incercat si cu Acronis 11, dar mereu imi da eroare si check disc.
  Personal asta am facut si nu reusesc sa avansez. Va rog mult sa-mi dati o idee. Multumesc anticipat.

 6. Gilorteanu Dumitru spune:

  Salut, am si eu o intrebare: am cumparat un laptop cu win 10 instalat si are o singura partitie, pot face mai multe pertitii fara sa sterg win? Rog daca ma poate ajuta cineva

Lasă un comentariu