12 Comentarii to Cum amâni actualizările de Windows 10, precum May 2021 Update

 1. Dan Ionescu spune:

  Lumina de noapte este o caracteristică care as vrea sa o am.
  util ar fi si indicatorul de stare pentru actualizările de sistem si cred ca vor fi descoperite si alte chestii.sincer nu vad de ce trebuie amanat acest update.

 2. Adrian Seni spune:

  Azi (04.01.2019) am primit actualizarea Octomber Update și amânarea nu a fost făcută de mine ci de cei de la Microsoft!

 3. Vio spune:

  Principalul motiv pentru care am amanat instalarea (multumesc pentru tutorialul dvs) este faptul ca in Explorer a fost automat eliminata optiunea de a vea mini imagini ale fisiereleor, optandu-se pentru afisarea doar a denumirii, ceea ce face cautarea mult mai dificila. Daca gasiti o modalitate de a reveni la functia anterioara, as fi foarte interesat.

 4. Rares spune:

  la windows 10 1903, update de Mai 2019, nu mai e chestia cu canal semianual, de ce? am licenta, nu asta e problema dar vreau stabilitate, il am aproximativ de la aparite si nu imi place, versiunea din toamna 2018 imi mergea mai bine cu acea setare la update-uri chiar si versiunile trecute

 5. Mihai spune:

  Salutare!
  Am un laptop Asus rog, primul model de la ei…Cand primesc ultimele doua update.uri de la windows, totul se strica…browserele merg greoi sau deloc…totul se misca precum melcul.
  Am windows original cu licenta. Am dat nenumarate telefoane la Microsoft, le-am cerut ajutorul sa opresc update-urile, dar ei zic ca nu merge optiunea asta pe windows 10…
  Voi ce spuneti? Exista vreo varianta de a dezactiva update-urile, dar fara sa instalez tot felul de programe?

  Astept un raspuns, multumesc!

 6. Lucian spune:

  Salut. am inca versiunea 1909 18363 si nu am amanat actualizarile (m-am uitat la advance options, tot este dezactivat). De ce nu pot actualiza versiunea 2004 (mai 2020)

  • Anonim spune:

   Inca nu a fost lansata versiunea 2004. Apare in ultima saptamana din Mai si va fi disponibila treptat, in functie de algoritmii de distributie folositi de Microsoft si datele lor legate de compatibilitatea sistemului tau.

 7. Gigione spune:

  Va salut! Dupa actualizarea din aprilie, laptopul dell n5010 are black screen la pornire. Actualizarea din 29 mai 2020 nu a remediat aceasta problema. Ce trebuie sa fac? Multumesc.

Lasă un comentariu