7 Comentarii to Care este cel mai bun manager de pornire pentru Windows?

 1. Bogdan C. spune:

  Aveți idee cum as putea sa setez Kaspersky pe delay in startup, deoarece ii trebuie în medie între 35-38 de secunde ca să pornească. Am încercat cu WinPatrol dar dupa un timp nu a mai vrut sa stea delay și s-a mutat singur în startup. Ca să îl pornesc manual e enervant.

  1. Ciprian spune:

   Nu poti sa setezi Kaspersky sa porneasca mai tarziu si nici nu iti doresti sa poti face asta. Nu ai reusi altceva decat sa iti compromiti securitatea sistemului. Este foarte important ca un produs de securitate sa porneasca imediat ce sistemul de operare este gata de functionare si mereu inaintea altor aplicatii. Altfel, un rootkit sau virus mai „destept” ar putea sa iti anihileze solutia de securiate fara probleme.

   Nu poti intarzia pornirea Kaspersky pentru ca, pe langa un simplu executabil ce porneste la startup are si un serviciu de protectie ce este setat sa porneasca automat, odata cu Windows. Acel servici nu poate fi configurat sa porneasca cu intarziere.

   Singura ta alternativa este sa configurezi Kaspersky si sa te duci in Settings -> Advanced Settings -> Compatibility. Acolo, bifeaza casuta care zice: „Concede resources to other applications”. Astfel, alte aplicatii vor obtine mai usor resurse si ar trebui sa functioneze mai bine in timpul procedurii de pornire a Windowsului.

   1. Bogdan C. spune:

    Multumesc pentru raspuns! Sper poate la versiunea 2013 sa se schimbe un pic acest aspect fiindca totusi nu am chiar o rasnita de pc. Alte suite de securitate care mi-au trecut prin mana porneau ceva mai repede(nu toate).

 2. happyday spune:

  foarte interesant si util articol.
  felicitari, Codrut ! 🙂

  ps: nu credeam ca articole atat de ample pot fi si atat de captivante. 🙂
  in blogosfera romaneasca, „scurt pe doi” e un principiu la ordinea zilei.

  1. Ciprian spune:

   Multumim. Din experienta .com am invatat ca o metoda buna de a veni cu continut original, de valoare este sa faci analize pe care altii le evita, pentru simplul fapt ca implica destul de multa munca.

   Vom veni si cu alte analize, printre tutoriale mai scurte si alte articole. Speram sa-ti placa.

  2. Bogdan C. spune:

   Astazi cand am vazut acest articol am crezut ca este duplicat si apoi mi-am adus aminte ca l-am citit mai demult pe digitalcitizen.life .
   @happyday daca vrei mai multe astfel de articole viziteaza digitalcitizen.life! Sunt acolo o gramada de articole interesante. Bineinteles ele apar traduse si aici, dar pana vor fi traduse toate le poti citi lejer acolo.

 3. Adrian spune:

  VA multumesc. Am sa optez pentru soluto, fiind mai putin experimentat.
  Rar imi este dat sa fiu coplesit de profesionalism.
  Un sincer si din toata inima, Bravo!

  Adi

Lasă un comentariu

Loading...