7 răspunsuri la Cum actualizezi manual aplicații și jocuri din Microsoft Store

 1. Dorin spune:

  Buna…am citit si urmat toti pasii pentru instalarea actualizarilor din Magazin…am windows 8.1 pro…am gasit o aplicatie dar dupa ce dau pe…instalare…imi scrie ca se instaleaza dar tot 0% terminat imi apare si dupa 5 ore. Practic…nu pornete instalarea. P.S. Imi trebuie actualizarea pentru joc…Asphalt8…nu mai pot intra in joc..imi cere update la fiecare logare. Multumesc.

  • Anonim spune:

   Dubios. Incearca sa-l dezinstalezi si apoi sa-l reinstalezi de la zero. Nu ar trebui sa-ti pierzi progresul daca folosesti acelasi cont Microsoft.

   • Dorin spune:

    Mda…mi-e frica sa nu pierd totul,deocamdata am trimis capturi de ecran celor de la gameloft…sper sa ma ajute…practic nu incepe instalarea actualizarii…ramane la 0%terminat. Nu am mai patit asa ceva din 2015 de cand am instalat jocul. Altadata asteptam pana la urmatorul update care venea in cel mult 10 zile dar acuma am o luna si tot asa a ramas.

 2. Vio spune:

  Intotdeauna articolele sunt relevante si bine documentate. Tot astept unul si despre Explorer. Odata cu ultimul update 1903 Microsoft l-a modificat si nu in sensul bun, astfel doar directoarele pot fi afisate cu iconite si minimagini de continut, fisierele doar cu denumirea, ce le face mult mai greu de identificat. Consider ca este un regres.

Lasă un comentariu