7 răspunsuri la Întrebări simple: Ce este filtrul Smart Screen și cum funcționează?

 1. Bogdan spune:

  Interesant, dar , SmartScreen e doar pentru IE, nu? Eu, sincer nu as lasa Chrome pentru IE. Chrome e mai rapid si cu mai putine bug-uri…

  • Ciprian spune:

   Daca citesti articolul pana la capat explicam faptul ca SmartScreen apare in Internet Explorer si Windows 8 (atat in IE cat si in Windows Explorer).

 2. dumi spune:

  Da,nu stiu de ce nu am prea mare incredere in acest program…..De ce?Pe forumuri se arata ca acest program trimite date absolut confidentiale catre microsoft …inclusiv IP tau…Daca descarci filme,muzica de pe torenti.net…?Nu cumva aceste date pot ajunge unde nu trebuie?Eu am windows 8 Pro,l-am dezactivat din start,nu-i vad rostul odata ce folosesc o suita de securitate f. buna!Ca sa nu mai spun ca pentru navigare pe net folosesc Chrome sau Mozilla…Multa bafta tuturor!

  • Ciprian spune:

   Cred ca paranoia nu e necesara in acest caz. Nu te monitorizeaza Microsoft in sensul ca stiu ce faci tu pe calculatorul tau. Datele colectate sunt anonimizate si servesc doar in scopul de a intari nivelul de securitate oferit de Windows 8 si Internet Explorer.

   Daca alegi sa opresti SmartScreen, sper ca nu folosesti solutii de securitate gratuite ci ceva comercial, recunoscut pentru calitatea protectiei oferite, gen Kaspersky, Bitdefender, samd.

 3. dumi spune:

  Nu ca as face mare lucru cu calculatorul meu…Dar e ca si cand cineva se uita la tine in farfurie…Esti sigur ca aceste date sunt colectate doar pt a intarii aceasta securitate?Chiar au nevoie si de Ip-uurile celor care-i protejeaza? Si Da,folosesc NIS 2013!Numai bine!

Lasă un comentariu