Un comentariu to Ce nu înțeleg detractorii Windows 8, despre Windows 8

  1. Vali spune:

    Articolul este vadit unul pro Microsoft, si daca e sa ma uit in gura autorului, ar trebui sa fiu entuziasmat de faptul ca Microsoft a facut un soft nici cal nici magar, in disperarea de a tine pasul cu tehnologia. Evident a iesit un soft cu ajutorul caruia putem fi controlati mai usor, pe unde umblam si ce facem pe internet,, altfel nu vad de ce as fi obligat sa-mi fac cont la microsoft unde trebuie sa stie ei cum ma cheama, unde si cand m-am nascut, ce numar de telefon am si multe alte informatii personale, care n-ar trebui sa intereseze pe producatorul OS-ului! Deci? Sunt curios ce facilitati le-a facut guvernul american celor de la microsoft, ca sa bage atatea mizerii in softul asta,, si cate or mai fi care nu sunt asa evidente!

    Cat priveste softul ca utilitate,, poate ca nu sunt toti de acord ca de fiecare data cand are chef Bill, sa invete din nou sa lucreze cu un OS!! Timpul nostru pierdut ca sa invatam sa operam un calculator, cine il deconteaza? Bill Gates?? Logica e simpla: nu vreau sa pierd timp si nervi invatand de mai multe ori sa fac acelasi lucru, doar pentru ca microsoft sa se bata cu pumnii in piept ca scoate pe piata mereu ceva nou!

    Se face tapaj acum de viitor, si de dispozitivele viitorului, in care ce? vom renunta la tastatura, si ne vom pune toti amprentele pe ecran? Ma tare indoiesc ca PC-ul cum il stim noi va dispare asa repede, si ne vom apuca toti de pipait ecrane ca-n filme! Daca laptop-ul dvs. ar avea ecran tactil, v-ar fi mai comod sa-l impungeti cu degetul? Nu cred! Tableta e tableta, si PC-ul (sub forma de desktop sau laptop) va ramane un segment separat! Atunci de ce un OS hibrid care nu exceleaza in nicio parte??

Lasă un comentariu