Cele mai bune 6 saituri web pentru crearea de tonuri de apel pentru smartphone

Smartphone-urile au devenit o parte foarte importantă a vieții noastre și, la fel ca orice alt lucru pe care-l folosim zilnic, vrem să-l personalizăm. Acest lucru include și tonurile de apel - acele sunete care ne reflectă preferințele și ne ajută să știm când sună smartphone-ul nostru și când sună telefonul unei alte persoane. Mulți oameni caută și folosesc tonuri de apel create de terțe părți, dar alții - inclusiv noi - preferă să își creeze propriile tonuri de apel, folosind cântece, motto-uri preferate ș.a.m.d. Dacă și tu ești la fel, vrei să știi câteva saituri bune care te ajută să îți creezi propriul ton de apel online, fără a fi necesar să instalezi vreun software pe calculator. Iată lista noastră cu cele mai bune saituri de creat tonuri de apel online:

NOTĂ: Saiturile web pe care ți le recomandăm te pot ajuta să creezi tonuri de apel pentru orice tip de smartphone: Android, Windows Mobile, iOS ș.a.m.d.

1. melofania.com

Melofania.com este unul dintre cele mai bune și mai ușor de folosit saituri web pentru crearea de tonuri de apel online. Poți să creezi tonuri de apel din fișiere pe care le încarci de pe calculatorul tău, precum și din clipuri de pe YouTube. În ambele cazuri, după ce selectezi sursa, poți să alegi ce parte vrei să păstrezi pentru tonul de apel, să adaugi efecte de creștere sau descreștere graduală a volumului sunetului, după care poți să descarci tonul de apel pe smartphone-ul tău.

Website: melofania.com

2. ringtonemaker.com

Ringtonemaker.com este un website ceva mai tradițional. Nu îți dă voie să extragi audio direct din clipurile video de pe YouTube sau de pe alte platforme online similare. Totuși, își face treaba foarte bine dacă intenționezi să creezi un ton de apel pornind de la un fișier pe care îl încarci de pe calculatorul tău. Acest sait îți dă posibilitatea de a tăia fișierul încărcat după cum dorești, dar nu îți dă opțiune de a adăuga efecte de sunet.

Website: ringtonemaker.com

3. mp3cut.net

Mp3cut.net nu se promovează drept sait de creat tonuri de apel, dar pagina sa web Audio cutter face exact acest lucru. Îți dă posibilitatea de a crea un ton de apel dintr-un fișier audio sau video pe care îl încarci, sau dintr-un fișier stocat în Google Drive, Dropbox ori altă locație de stocare. Totuși, nu funcționează cu clipurile video de pe YouTube. După ce selectezi sursa pentru tonul de apel, poți să tai fișierul după cum dorești și poți să îi adaugi inclusiv efecte de creștere sau de scădere graduală a volumului sunetului.

Website: mp3cut.net

4. ringer.org

Ringer.org este încă un sait dedicat creării de tonuri de apel online, care arată și funcționează aproape identic cu ringtonemaker.com - numărul doi din lista noastră. Este ceva mai tradițional, neavând opțiunea de a folosi clipuri de pe YouTube drept sursă. De asemenea, nu îți dă posibilitatea de a adăuga efecte audio la tonul de apel pe care îl creezi. Dar, în final, este simplu de folosit. Nu te va dezamăgi dacă te vei decide să îl folosești.

Website: ringer.org

5. free-ringtones.cc

Free-ringtones.cc are o colecție mare de tonuri de apel pentru tot felul de smartphone-uri, dar îți oferă și un instrument de creare a propriului tău ton de apel personalizat. Poți să folosești un fișier pe care îl încarci de pe calculatorul tău, sau poți să folosești un clip video de pe YouTube. Oricum ar fi, după ce selectezi sursa audio, poți să tai tonul de apel și poți și să îi adaugi efecte de creștere sau scădere graduală a volumului sunetului.

Website: free-ringtones.cc

6. ringtone-converter.com

Ringtone-converter.com îți oferă posibilitatea de a îți crea propriile tonuri de apel, din fișierele audio pe care le încarci dar și din fișiere audio pe care le ai stocate într-un serviciu de stocare în cloud Dropbox sau Google Drive. Din păcate, nu poți să folosești YouTube drept sursă pentru tonuri tale de apel și nu poți să adaugi efecte de creștere sau de scădere graduală a volumului sunetului.

Website: ringtone-converter.com

Conclusion

Acestea sunt cele mai bune saituri web pe care le-am găsit pentru crearea de tonuri de apel personalizate online, fără a fi nevoie să instalezi vreun software pe calculator. Sigur, există și alte saituri similare, dar multe dintre ele sunt fie foarte învechite, fie nu sunt altceva decât cuiburi de malware și adware. Pe cele pe care le-ai văzut în lista noastră, le-am testat individual, și putem spune că sunt sigure. Dacă știi și alte saituri specializate în crearea de tonuri de apel online, nu ezita să ni le spui și nouă, și vom actualiza această listă.