Cum oprești sunetele din Facebook pe Android și iPhone

Te întrebi cum oprești sunetele din Facebook pe Android sau iOS? Aplicația Facebook este gândită să scoată sunete enervante, care te alertează pe tine (și pe toată lumea din jur) de fiecare dată când postezi sau își place ceva. Dacă te-ai săturat să le auzi tot timpul, poți, din fericire, să pui pe mut sunetele din Facebook în doar câteva secunde cu instrucțiunile din acest ghid. Deci, fără alte comentarii, iată cum oprești sunetele pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android și pe iPhone sau iPad:

Sumar

Cum oprești sunetele din aplicația Facebook pentru Android
  1. Lansează aplicația Facebook și apasă pe butonul hamburger din colțul dreapta sus.
  2. Apasă pe opțiunea „Setări și confidențialitate” pentru a-i deschide meniul derulant și alege Setări.
  3. Derulează până la capăt pentru a găsi secțiunea „Media și contacte” și apasă pe opțiunea cu același nume.
  4. Apasă pe “Sunete în aplicație” pentru a dezactiva comutatorul și a opri sunetele pe Facebook.

Cum oprești sunetele din aplicația Facebook pentru Android

Setările de sunet din Facebook sunt cumva îngropate în meniurile aplicației pentru Android. Lansează aplicația Facebook pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android și apasă pe butonul hamburger din colțul din dreapta sus.

Apasă pe butonul hamburger din colțul din dreapta sus al aplicației de Android Facebook

Derulează în jos până la capătul ecranului. Dacă nu este deja extins, apasă pe opțiunea „Setări și confidențialitate” pentru a-i deschide meniul derulant. Apoi, apasă pe prima opțiune, Setări.

Accesează Setări din meniul derulant Setări și confidențialitate pentru a opri sunetele din Facebook

În lista de setări Facebook, derulează din nou până la capăt pentru a găsi secțiunea „Media și contacte”. Apasă pe opțiunea cu același nume.

Pentru a opri sunetele în aplicația Facebook, accesează Media și contacte din partea de jos

Setările de sunet din Facebook sunt afișate în partea de sus a următorului ecran. Apasă pe opțiunea “Sunete în aplicație” pentru a dezactiva comutatorul din dreptul ei și a opri sunetele pe Facebook.

Cum oprești sunetele pe Facebook pentru Android

Acum, poți interacționa cu aplicația Facebook de pe smartphone-ul tău cu Android fără coloana sonoră constantă a sunetelor enervante din Facebook.

PONT: Dezactivarea sunetelor din aplicația Facebook nu oprește videoclipurile din a porni cu sunet când dai peste ele în noutăți. Deci, pentru a evita orice sunete nedorite și a putea să stai pe Facebook neobservat, asigură-te că oprești și prima opțiune din listă, „Sunetul este pornit când încep clipurile video din Noutăți”.

Cum oprești sunetele din Facebook pe iPhone și iPad

Dacă vrei să știi cum oprești sunetele în Facebook pentru iOS, pașii sunt similari și puțin mai intuitivi. Deschide aplicația pe iPhone sau iPad și apasă pe butonul hamburger din colțul din dreapta jos.

Apasă pe butonul de meniu din colțul din dreapta jos al aplicației Facebook pentru iOS

Pe următorul ecran, derulează în jos până la capăt și, din meniul derulant „Setări și confidențialitate”, accesează Setări.

Apasă pe Setări din meniul derulant Setări și confidențialitate

Derulează prin setările de Facebook disponibile pentru a ajunge la secțiunea „Media și contacte”. Apoi, apasă pe Sunete.

Accesează Sunete pentru a opri sunetele din Facebook

Apasă pe comutatorul „Sunet în aplicație” pentru a-l opri și a pune pe mut sunetele din Facebook.

Oprește sunetele din Facebook pe iPhone sau iPad

Setările tale sunt actualizate imediat. Acum, poți continua să folosești aplicația Facebook pe iPhone-ul tău fără sunete enervante.

PONT: Dacă vrei să verifici noutățile de pe Facebook fără să atragi atenția, îți recomandăm să oprești și opțiunea de dedesubt - „Clipurile video din Noutăți pornesc cu sunet”.

Crezi că ar trebui să existe un mod mai simplu de a opri sunetele din Facebook?

Sunetele folosite de aplicația Facebook ne fac să ne simțim de parcă suntem într-un joc, nu într-o aplicație folosită pentru a păstra legătura cu alte persoane. De fiecare dată când începem să folosim aplicația pe un dispozitiv nou, vrem să oprim sunetele după primele câteva secunde. Înainte de a închide acest tutorial, spune-ne de ce îți displac sunetele din aplicația Facebook. Nu crezi că este mult prea complicat să le dezactivezi? Spune-ne în comentarii.

Descoperă: Smartphone Android Facebook Ghiduri iOS Programe Recomandate