10 Comentarii to Cele mai bune aplicații gratuite de recuperare de fișiere: Recuva vs. competiția

 1. happyday spune:

  Ar fi fost interesant de testat EaseUS Data Recovery Wizard. Produsele EaseUS au devenit destul de populare in ultima perioada, insa cele pe care le-am incercat mi s-au parut lente. Despre solutia lor de recuperare a fisierelor nu stiu mare lucru.

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Cand vom face o reactualizare a articolului, vom adauga si programul recomandat de tine.

 2. Ciolanus spune:

  GetDataBack ar mai fi

  1. happyday spune:

   Ai dreptate. Uitasem de asta.

 3. Marius spune:

  Buna ziua!Se poate recupera sms-uri sterse de pe un windows phone lumia 1520 cu aceste programe?Sau mesajele sterse de pe facebook sau viber?Multumesc

 4. Mihai spune:

  Salut, faceți un top și cu cele mai bune programe comerciale de recuperat date ce au fost șterse, deoarece alea sunt si cele mai bune.

 5. Aius L. spune:

  Pentru RECUVA, citez: ”Dintre cele 86 de fișiere recuperate, doar 71 erau intacte. Celelalte 15 fișiere au fost doar parțial recuperate, deci conținutul lor a fost parțial suprascris.”
  In tabelul final la ”Fisiere recuperate in stare excelenta” este numarul 64 (mai sus era 71), la ”Fisiere recuperate dar corupte” este numarul 22 (mai sus era 15).
  Prin urmare, afirmatia din concluzii cum ca (citez) ” Dacă ne uităm la numărulde fișiere care au fost recuperate, aplicațiile s-au descurcat la fel.” nu este adevarata.
  In plus, de regula programele (cele free) de la IObit (cel putin Advanced System Care, IObit Malware Fighter si IObit Uninstaller) consuma foarte mult procesor fata de alte programe identice.

  1. Anonim spune:

   Salut! Ai dreptate: multumesc pentru atentionare. Corectez imediat eroarea din tabel!

  2. Anonim spune:

   Multumim ca ne-ai semnalat problema. Am gresit bine de tot. Articolul este acum ajustat corespunzator.

 6. Georgiana Andreea spune:

  Scriu de 3 luni pentru lucrarea de disertatie. Am salvat-o pe stick pentru ca mi s-a parut mai sigur. Cand am bagat stick-ul in laptop, mi-a aparut o eroare, s-a formatat, apoi n-am mai gasit deloc fisierul word ce continea lucrarea mea. Multumesc pentru toate informatiile! Mi-am recuperat fisierul intreg!

Lasă un comentariu

Loading...