7 răspunsuri la 3 metode de a conecta un monitor extern la un laptop cu Windows 10

 1. Florin spune:

  va salut.
  am si eu o problema, de ceva vreme, monitorul laptopului a sucombat subit si am fost nevoit sa achizitionez un monitor ca sa pot folosi in continuare laptopul. Monitorul achizitionat este un asus vs 197, si oricat m am chinuit eu, nu pot seta contrastul, culorile, luminozitatea a.i. sa pot lucra la el. Aveti amabilitatea si spuneti mi, exista riscul ca acest monitor sa nu suporte windows 10 , sau poate pur si simplu am intalnit un monitor prost din fabrica? Multumesc anticipat

 2. Iulian spune:

  Buna ziua,

  Am un laptop ce are rezolutia displayului de 1366×768, l-am cuplat prin cablu hdmi la un monitor cu rezolutia 1920×1080 si nu se vede in cel mai fericit mod, imi trebuie un afisaj clar pentru proiectare, imaginea nu e clara, cum s-ar putea rezolva problema? (in afara de a cumpara un laptop nou).

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Schimbati setarile pentru monitorul secundar. Vedeti rezolutii, setari de scalare a imaginii, etc. Optimizati-le si lucrurile vor arata mai bine.

 3. muresan spune:

  Am un laptop sony vaio si sistem de operare Windwos 10 home si vreau sa il conectez cu smart tv. Nu gasesc pe laptop si nu apare in manage notification connect to wirlesse displey.ce pot face?

Lasă un comentariu