9 răspunsuri la Cum adaugi și folosești un VPN în Windows 10 (tot ce trebuie să știi)

 1. Vasileradu spune:

  Cum se instalează pe un telefon

 2. Matei spune:

  Înţeleg că folosirea unui VPN implică un cost ?

  • Anonim spune:

   Exista si servicii VPN gratuite, dar putine la numar si, de obicei, cu limitari. Cele mai bune servicii VPN sunt contra cost.

 3. Gheorghe Trandafir spune:

  Buna ziua,
  Am creat o conexiune VPN pe PC-ul de acasa la o retea de la serviciu care are un router. Ma pot conecta la un server de aplicatii, dar nu vad pc-urile din retea, pentru a accesa fisiere.

 4. Robert spune:

  Am pus un router asus rt-ac1200g+ la reteaua mea de acasa. Profilul retelei este „privat”. Am setat o conexiune VPN pe acest router. Ma pot conecta la retea din afara retelei (prin internet). Nu pot sa imi vad reteaua de pe calculatorul client – adica calculatoarele, imprimantele, foldererle share-ate in retea. clientul meu are plaja de adrese in 192.168.10.x. Reteaua mea are plaja de adrese in 192.168.1.x Vreo idee?

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Poti modifica setarile routerului sa foloseasca aceeasi plaja de adrese pentru toata reteaua ta, la Advanced Settings -> LAN.

 5. Robert spune:

  Ar fi si mai rau, pentru ca routerul nu va mai sti unde sa trimita mesajele, in reteeaua locala sau prin vpn.
  Vad ca mai este cineva lovit de aceeasi problema. Poti sa ne spui, de curiozitate, pasii urmatori dupa conectarea la reteaua locala? Cum se vad resursele, ce setari trebuie sa am pe calculatorul gazda si pe calculatoarele locale pentru a putea vedea resursele?
  Deocamdata am piedut ceva zile de cautari si nu am gazit raspuns la acesta intrebare

Lasă un comentariu