7 răspunsuri la Cum localizezi smartphone-ul cu Android folosind Găsește-mi dispozitivul

 1. George spune:

  Eu folosesc functia asta cand imi uit telefonul prin casa ori la munca si nu-l mai gasesc. Intru pe calculator si il fac sa sune pana il aud si-l gasesc.

 2. Adrian Simu spune:

  Am verificat, functioneaza. Dar cum pot face sa gasesc telefoanele celor 2 copii ai mei (in caz de ceva…)? Ei nu au cont pe Google si as vrea sa le gasesc de pe telefonul meu.
  Multumesc.

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Instalati o solutie de Control Parental, care va permite monitorizarea copiilor si a dispozitivelor lor, de la distanta.

 3. Georgiana spune:

  Dacă am șters toate informațiile din telefon, acestea mai pot fi recuperate? Ștergerea se face automat, sau trebuie și o confirmare de pe telefonul furat?

  • Anonim spune:

   Stergerea se face automat, iar informatiile de pe telefon ar trebui sa nu mai poata fi recuperate. Cel putin nu de cineva care nu-i hacker de meserie.

 4. Daniel spune:

  Mie imi apare unde e, dar e inchis ca nu suna dar locatia e imi e posibil acesta sa a ramana activa nu imi apare nici bateria telefonului apropo am un telefon xiaomi redmi 8

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Daca telefonul e inchis, cu bateria moarte, atunci ce mai probabil se afiseaza ultima locatie cunoscuta, inainte sa „dispara de pe radar”, ca sa zic asa.

Lasă un comentariu