6 răspunsuri la Cum îmi resetez parola contului Microsoft?

 1. a m_c spune:

  Am citit tutorialul am urmat pasii dar cand scriu motivul telefonul ramane blocat.Nu-mi apar casutele cu „urmatorul” sau „anulare”.Plus de asta nici nu mai stiu ce mail sau parola am pus.Ma interesa doar un Adobe reader si un PDF reader.Exista alta metoda de instalare pe telefon(Nokia Lumia 530)

 2. MARIO spune:

  este ceal mai idiot mod posibil sa recuperezi o nenorocita de parola si nu este deloc usor asa cum spuneti voi, de aia nu foloseste nici dracu pe telefoane de ex. windows, din pacate sunt nevoit sa folosesc pe laptop microsoft ca nu am ce face…asadar….am cumparat un laptop acu un an, am facut cont la ei si nu i-mi aduc aminte nimic, vreau sa dezactivez parola ca ma tot intreaba laptopul mereu cand il deschid, dar nu pot ca nu mai stiu cum sa intru in nenorocitul de cod, deci, nu i-mi aduc aminte nimic, asta ce inseamna? asa ramane pe veci parola pe laptop? pt verificare, ca acolo am ajuns ma intreaba de contul de skipe, nu folosescv, sau de membrii din el din skipe…mi de draci, ce pot face sa anulez parola aia nenorocita atrunci cand deschid laptopul? ca de recuperat patola incerc de o luna si nu pot…..

 3. momo spune:

  Este ingrozitor de dificil. Mi-am introdus datele mele personale, dar cand m-a intrebat despre skipe, n-am avut ce sa raspund, ca n-am folosit in veci; cand m-a intrebat despre ce dispozitive am cumparat cu contul meu, n-am avut ce sa raspund, ca n-am cumparat in veci. Deci nu-i usor deloc. E la fel de greu ca maghiara

 4. Zpi spune:

  De ceva timp ma confrunt cu o problema de logare pe msn/outlook. Mi se cere numarul de telefon ca sa introdul codul de securitate dar numarul nu mai e valabil. E vina mea ca nu mi-am updatat contul meu doar schimbandu-mi numarul meu nou de telefon inainte. Acum incerc sa-mi recuperez contul meu dar nu mai merge. Msn e cel mai enervant lucru, din cauza securitatii. Am nevoie de ajutor va rog!

 5. Diemi spune:

  nu reusesc sa imi delochez contul . nu mai am detalii concrete despre cont… ma poate ajuta cineva ?

Lasă un comentariu