6 răspunsuri la Cum să oprim procedura de închidere a calculatorului

 1. Alexandru Dionisie spune:

  Și eu am fost în această situație și nu am fost suficient de rapid de câteva ori.

  Shortcut-urile din atașament sunt utile, dar nu și pentru cei care își instalează Windows-ul în altă partiție D:, E:, etc., și nu în partiția C:
  Eu folosesc un shortcut cu o cale relativă: %windir%System32shutdown.exe -a

 2. IVsergiu spune:

  Buna seara.
  Mai demult foloseam un program care oprea calculatorul la o ora anumita(avea si hot-key),apoi am inceput sa folosesc Hotkeys pentru comenzi de la tastatura care are si shutdown.De la butonul Start practic nu inchid calculatorul, am uitat cand am facut-o ultima oara :).

 3. IVsergiu spune:

  Buna seara
  Momentan nu opresc calculatorul la o ora anumita, dar pentru asta am 2 programe portabile Shutter si Poweroff (le-am schimbat la amandoua iconitele cu cea pe care a-ti folosit-o in tutorialul cu cele 5 metode de a opri calculatorul, cele default nu mi-au placut).Le folosesc pe acestea deoarece folosesc putine resurse aproximativ 1.5Mb Ram.
  In general mi-am trecut aproape toate programele pe versiuni portabile(e mai simplu dupa reinstalarea sistemului)si folosesc in limita posibilitatilor softuri gratuite.Windowsul il reinstalez o data la 2-3 luni, pentru ca am laptop si se simt pierderi de performanta, se incarca mai greu s.a.Nu ajuta nici o optimizare/defragmentare.

 4. danut spune:

  Eu nici nu mai stiu cand i-am dat ultima data „shut down”. Butonul power este setat pe sleep, acelasi lucru pentru inchiderea capacului (ecranului). Cam o data pe luna se restarteaza singur pentru actualizari.

Lasă un comentariu