3 răspunsuri la Cum configurezi setările pentru serverul proxy în Windows 10

 1. SMART BOY spune:

  De ce ai crede faptul ca Microsoft te-ar lasa sa navighezi „ascuns” pe Internet cand agentia lor, nenorocita NSA, ne spioneaza aproape toate PC-urile din lume, daca nu toate???
  Cu parere de rau iti recomand sa refaci articolul, nu ai date pertinente!
  Spor la lucru!

 2. Doru Dascalu spune:

  Măi băieți i-a gândiți-vă la această idee. Dacă tot vă pricepeți la IT, de ce nu faceți un site, sau un link pe site-ul vostru la care să oferiți asistență celor care nu cunosc, prin TeamViewer, rezolvându-le problemele. Eu sunt gata să plătesc un abonament lunar, dar care îmi facilitează permanent accesul la asistența voastră. Deocamdată acest serviciu nu există decât pentru corporații, pentru cetățeanul de rând nu există. Cred că un abonament de 5 euro lunar nu este o sumă după care să plângă cineva. Și nu faceți programul de la 9 la 17 de luni până vineri că nu alăptați. Organizați-vă în așa fel ca să existe acest serviciu de la orele 8 până la orele 23, 24/7. Dacă veți fi serioși, închipuiți-vă la vreun an de la lansarea serviciului să aveți zeci de mii de abonați. După ce începeți această acțiune, urmăriți internetul să vedeți cum vor apărea și alții, că nu i-a dus mintea și fură ideea, și nu vă pot face decât la preț. Doar că ei vor avea program de alăptat și tot voi veți domina piața. Și vă rog să vă faceți o pagină pe Telegram, unde cei care doresc lămuriri sau să discutați cu ei în timp ce faceți ceva la PC-ul lor, să poată vorbi. Aștept să analizați această idee. Unul ca voi cu 1.000 de abonați, are 5.000 de euro lunar, îi dă lui câțu mâțu 900, la CASS, pentru asistență medicală și vechime pentru pensie alți 900, dar rămâi 3.200 de euro, și ești liber, că pleci cu laptopul la tine și telefonul ca să fi sunat pe Telegram de client. Așa că nu trebuie să stai la birou, închis ca la pușcărie. Poți lucra de pe plaja din Tenerife. :)))

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Intelegem nevoia si ideea dvs nu e rea. Problema este ca noi nu avem timp si pentru asta. Programul nostru e deja arhiplin, ocupandu-ne doar cu scrisul.

Lasă un comentariu