9 răspunsuri la Ce este NFC? Cum folosești NFC?

 1. sirbu spune:

  Si totusi maieste….sait…din cate stim si noi chiar daca in romana asa se aude se scrie „site” cu si servis se scrie totusi service!! scuze ptr acest comm dar nu m-am putut abtine!!Cu stima ptr ceia ce faci.

 2. Costy spune:

  Am un tel. Soni . De cateva zile a aparut pe ecran un anunt -Din pacate NFC sa oprit – . Acest anunt i-mi blocheaza comenzile. si nu-l pot indeparta .
  Ce pot a fac ?

 3. Ema spune:

  Banca Transilvania are deja plata cu telefonul :). Deci e disponibila si la noi optiunea

 4. Székely Csaba Béla spune:

  Folosesc NFC pentru plati la cumparaturi. Folosesc si un inel (tag NFC) pentru a schimba luminozitatea la maximum la telefon,cand folosesc telefonul in aer liber. Dar am si o intrebare. Am blocat din greseala un medal NFC,si nu o pot debloca. Exista vre-o metoda neortodoxa de anulare a blocarii medalului (tag NFC) NFC?

 5. Radu spune:

  Am niște căști Sony care sunt prevăzute și cu NFC și cu BLUETOOTH.
  Atâta timp cât transferul de date este mai bun (rapid) prin BLUETOOTH, cu ce mă ajută în plus această tehnologie
  NFC?

  Mulțumesc

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   La inceputul acestui ghid, spunem: „Acesta le permite dispozitivelor electronice să stabilească linii de comunicare radio între ele, în ambele direcții, folosind alte tehnologii complementare precum Bluetooth sau WiFi.”
   Drept urmare, NFC este folosit doar pt procesul de imperechere, sa fie mai rapid. Dar transmisia sunetului se face tot prin Bluetooth.

Lasă un comentariu