3 răspunsuri la 6 metode pentru Decupare, Copiere și Lipire în Windows

 1. Liviu Branescu spune:

  Numele meu este Liviu si doresc sa ma ajutati cu o informatie.
  Doresc sa copiez (salvez) o fotografie de pe un site dar cand pun cursorul pe poza nu-mi da comanda de salvare.Nu am reusit nici cu tastatura.Ce-mi recomandati ? Va multumesc !

  • Anonim spune:

   Dati clic dreapta pe poza si incercati sa salvati poza cu optiunile din meniul clic dreapta. Vedeti ca unele saituri blocheaza intentionat optiunea de a salva pozele lor.

 2. Judex spune:

  Am o problemă cu fotografiile de dimensiuni mari care nu pot fi tunse la dimensiuni convenabile sau să extrag detalii din acestea, deoarece chenarul dreptunghiular de delimitare inițială a fotografiei nu mai apare în mod obișnuit ca la fotografiile mai mici (linii continue marcate de cele opt puncte: colțuri plus mijloc de laturi), ci prin linii din puncte mici fără puncte de marcare a colțurilor și mijlocurilor de laturi, deși dimensiunile acestor fotografii pot fi micșorate sau mărite proporțional acționînd pe colțuri. Astfel că atunci cînd vreau să selectez funcția „Crop” din „Picture tools” care apare sus pe bandă după ce am dat click pe poză, această indicație (Picture tools) nu mai apare după selectarea imaginii DE DIMENSIUNI MARI dînd click pe fotografie. Există un alt mod special de a „tunde” fotografiile de acest gen pentru a putea extrage detalii din ele?

Lasă un comentariu