10 Comentarii la Cum schimbi data, ora și setările lor în Windows 10

 1. happyday spune:

  Sper ca acceptati si pareri mai critice : articolele sunt foarte bine documentate dar unele subiecte lasa de dorit. Cati vizitatori credeti ca sunt ase de consumati de ideea amaratului de ceas a carui configurare este atat de simpla si intuitiva incat nu necesita doctorat in domeniu? 🙂

  In alta ordine de idei, astept prima recenzie cu final negativ a unui produs de securitate. Pentru ca, pana aici, totul e de un roz-bonbon absolut plicticos. 🙂

  O seara placuta!

  1. Ciprian spune:

   Feedback-ul este binevenit. Ne ajuta sa ne imbunatatim abordarea. Ca prima observatie facuta pana acum este ca publicul roman este usor mai critic si mai elitist decat cel cu care am fost obisnuiti. 🙂

   Drept urmare vom veni mai rapid decat planificam initial cu ceva articole mai de detaliu, cu un nivel mai ridicat de complexitate. Totusi veti incepe sa le vedeti pe sit abia in vreo doua saptamani. Ceva de genul asta.
   Sper ca veti avea rabdare pana atunci. 😀

   1. happyday spune:

    Sunt atat de putine bloguri de calitate in domeniul asta incat, crede-ma, eu unul am toata rabdarea din lume. 🙂
    In plus, daca e sa judecam numai dupa finetea raspunsurilor la comentarii, viitorul suna bine: sunteti o echipa ce promite multe.
    Festina lente ! 😉

    1. Ciprian spune:

     Yay! 😀 Multumim pentru intelegere si rabdare.

 2. zozo spune:

  Foarte bine structurat articolul.Sint atit de putine carti ce abordeaza acest sistem de operare incit felul in care concepeti prezentarile permite tuturor sa le poata intelege.A scrie articole numai pentru elitisti este o mare,mare greseala.Ne-am intoarce in Evul Mediu cind Biblia era accesibila doar initiatilor.

  1. Ciprian spune:

   De fapt sunt foarte multe carti ce vorbesc despre Windows 7. Una dintre ele este si cartea mea, la care facem referinta in blocul de reclame din dreapta.
   Din pacate aceste carti sunt doar in engleza, nu in romana. Pe piata romaneasca nu sunt aduse carti despre Windows mai deloc. Iar carti despre Windows in romana nu exista.

   Din pacate Microsoft Press (editura cu care colaborez) nu este interesata de piata romaneasca dar nici editurile romanesti nu sunt, sa incerce sa faca traduceri ale unor carti bune.

 3. Patrascu Gabriel spune:

  As fi vrut sa pot modifica intervalul pentru sincronizarea orei de pe net, dar articolul de mai sus nu m-a putut lamuri.

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Nu poti modifica acest interval. Windows face asta cand stie el, cum vrea el.

 4. Patrascu Gabriel spune:

  Am cautat asta pentru ca dupa ce am reparat recent laptop-ul ceasul ramane subit in urma cu multe ore. Cautand pe net o rezolvare am aflat ca Windows-ul sincronizeaza ceasul la fiecare 604800 secunde (exact 7 zile) si aceasta setare SE POATE MODIFICA. De exemplu cu programul numit „Atomic Clock Sync”.

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Ok. Nu se poate modifica folosind facilitatile incluse in Windows. Dar programe dezvoltate de altcineva ori hack-uri, pot forta Windows sa modifice acest interval de actualizare a orei.

   Merci pentru informatii. Sunt convins ca vor fi utile altor cititori ai acestui articol. 😀

Lasă un comentariu