7 răspunsuri la Prezentare Windows 8: Șapte sfaturi pentru lucrul cu noile aplicații

 1. Florea Marius-Iulian spune:

  Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu bara din stanga ecranului, inainte cand eram intrat intr-o aplicatie si apasam tasta ESCAPE aplicatie mi se ducea in bara din stanga, acuma din cauza ca nu-mi mai mergea bine bara din stanga am umblat prin setari si nu mai are niciun efect tasta ESCAPE, pur si simplu imi ramane aplicatia pornita. Sper sa ma fi facut inteles.
  As vrea un raspuns in legatura cu asta.
  Multumesc anticipat.

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Nu inteleg la ce bara te referi. Poti arata o captura de ecran?

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Te refer aici la aplicații din Magazinul Windows? Dacă da, în Windows 8.1, tasta Escape nu le minimizează. Și nu țin minte ca această tastă să fi făcut asta.

 2. betti spune:

  nu stiu daca merge la calculatorul meu,dar nu vreau sa ii dau nici-o sansa la windows 8,iar marti trebuie instalat windows ca dupa spusele lui mama ca marti expira windowsul meu care e xp.Ea la calculatorul nou are windows 8. Imi pare o prostie si complicat!

  • Codrut Neagu spune:

   Windows XP nu expira. Suportul acordat de Microsoft pentru Windows XP expira. Pe scurt, asta inseamna ca Microsoft nu va mai crea update-uri pentru el si, in general, nu se vor mai crea aplicatii si programe gandite sa functioneze pentru Windows XP. Totusi, vei putea sa il folosesti in continuare un timp. Insa viitorul sau este scurt acum.
   Cat despre Windows 8, ai nevoie de un timp sa te obisnuiesti cu interfata. Daca vei citi articolele noastre, vei vedea ca lucrurile sunt mai simple decat par la prima vedere. Si, pe langa alte multe motive, Windows 8 aduce un plus de performanta fata de sistemele anterioare.

 3. betti spune:

  OK,DAR UNDE O SA FIE SUNETUL,AS MAI PUTEA SA INSTALEZ CAMERA,APARATUL DE POZE,IMPRIMANTA CU CD-URILE,UNDE O SA IMI GASESC FISIERELE PE CARE AU MERS SA LE TRANSFER LA CALCULATORUL MEU LA DISC D,PRIETENII OR SA RAMINA LA MESSENGER ?

 4. toma spune:

  o porcarie mai mare decat windows 8 cu greu mi-as fi putut imagina. parca a fost facut cu rautate, dar nici asa nu cred ca reuseau sa obtina ceva mai prost si mai enervant. ma voi reorienta cu siguranta

Lasă un comentariu