2 răspunsuri la Recenzie Dell Inspiron 14 7437 - Un ultrabook de calitate

  1. happyday spune:

    Din punctul meu de vedere Dell sunt echipamente destinate mai ales mediului business. Chiar daca, la prima vedere, nu inregistreaza performante rasunatoare in diferitele teste de specialitate, avantajele Dell sunt de alta natura si constau in fiabilitate, stabilitate si anduranta. Am cumparat, la serviciu, de-a lungul timpului, zeci de sisteme, atat desktopuri cat si notebook-uri. Cu cateva exceptii (niste HP-uri ratacite acum vreo 4 ani) toate au fost Dell. Si au meritat fiecare banut. Nu stiu sa fi fost mai mult de 3-4 incidente in intreaga perioada de functionare, unele calculatoare avand peste 5 ani de utilizare intensa. In plus, Dell e printre putinele firme care mai ofera 3 ani garantie „din teava”.
    Si acasa detin un laptop Dell insa nu recomand brandul asta pentru un home user. Exista solutii mai ieftine ori, in aceeasi bani, configuratii mai bune decat cele oferite de catre Dell. Pe al meu l-am luat la mana a doua acum un an si jumatate. Merge brici iar la configuratia pe care o are (procesor i5, placa video dedicata) m-ar fi costat mult mai mult daca l-as fi achizitionat nou.

    • Ciprian Adrian Rusen spune:

      Multumim pentru feedback. Suntem in buna parte de acord cu tine. Mai ales ultrabook-ul din acest review este destinat utilizatorilor de business. Pentru cei casnici este cam scump, cel putin la noi in Romania. In SUA este alta poveste, el fiind accesibil ca pret pentru ambele segmente de piata.

Lasă un comentariu