4 răspunsuri la Recenzie Microsoft Arc Touch Mouse

 1. Bogdan spune:

  Arata foarte bine, dar, din cate am inteles din recenziile de pe e-mag, daca il scapi, iti iei adio de la el (si la pretul ala, chiar nu e convenabil sa il schimbi/ luna)… voi ce credeti despre asta?(n.r. intrebarea e pentru cei care l-au folosit sau il folosesc, poate chiar pentru autorul articolului). Nu se ofera cineva sa faca un sacrificiu in numele stiintei ?

  • Ciprian spune:

   Sincer, mie nu mi s-a intamplat sa-l scap atat de rau incat sa nu mai functioneze. Adica, noh… mi-a cazut de pe birou jos, pe podea si nu a avut nimic. Nu l-am aruncat de la etaj totusi sau nu l-am lasat sa pice pe scari. Nu vad de ce decizia ta de cumparare ar fi influentata de factorul: daca-l scap pe jos poate nu mai merge. Asta e valabil cu orice dispozitiv electronic. Nu-ti cumperi un laptop pentru ca s-ar putea face praf daca-l scapi?

   • Bogdan spune:

    Cu laptop-ul e altfel, dar mouse-ul care e micut si usor si din neatentie ai putea sa il impingi jos de pe birous, sau sa iti alunece din buzunar si sa cada pe jos, etc. Totusi, cred ca imi voi lua unul, avand in vedere ca e mai ieftin decat un IPhone, mai impresionant, mai practic si mouse-ul meu incepe sa se decoloreze si sa faca figuri…

    • Ciprian spune:

     Cum ziceam. Mi s-a intamplat sa imi cada de pe birou ori din buzunar. Mereu la birou ori acasa. Totusi, nu a avut probleme dupa aceea. A mers ok caci caderea nu a fost de la mare inaltime.

Lasă un comentariu