2 răspunsuri la Review Bitdefender Box 2: Securitate de ultimă generație pentru case inteligente

 • Leo spune: 10.02.2020 at 1:49 pm Răspunde

  Testul pare a fi unul empiric.
  De ce spun acest lucru?
  Dupa cum se vede in testul pe cablu diferentele sunt nesemnificative si la puterea semnalului Wireless, de asemnea.
  Diferentele enorme constatate in Wifi nu sut reale. Diferentele aparute cu ocazia testului descris se datoreaza conditiilor care nu au fost probabil identice.
  Nu s-a facut referire la existenta altor surse Wifi in vecinatatea aparrtamentului, nu s-a facut referire la canalele pe care au fost efectuate testele si ceea ce este important probabil nu s-a verificat spectrul de canale Wifi. Prin verificarea spectrului de canale, cu ajutorul uni APP pe telefonul mobil se poate vedea foarte frumos care sunt acele canale care sunt supra incarcate si care sunt acelea care nu sunt utilizate sau mai libere. Cu o modificare corespunzatoare a canalului pe care lucreaza routerul se pot obtine rezultate net superioare.
  Testul ar fi trebuit sa tina cont si de acest aspect.
  In lipsa unor astfel de informatii, respectiv daca toate routerele au fost testate pe aceleasi canale sau nu, rezultatele nu pot fi prezentate ca fiind certe.
  Personal am testat Bitdefender Box 2 alaturi de 7,8 modele diferite de routere Gogabit cu internet de la Digi – RDS 1Gbps/500Mbps. Rezultatele au fost cel putin foarte apropiate iar in majoritatea cazurilor superioare celorlalte routere.
  Nu am de gand sa fac publicitate unui router sau altuia, mai ales ca Bitdefender Box 2 nu este si nu poate fi echivalat cu un simplu router, dar simt nevoia sa corectez ceea ce nu corespunde realitatii.

  • Anonim spune: 13.02.2020 at 10:41 am Răspunde

   Este amuzant cum:

   1. Imi cereti sa personalizez canalul wireless dar Bitdefender Box 2, la vremea testelor, nu permitea o astfel de personalizare.
   2. Il comparati cu routerele de la Digi care sunt vechi si mult mai slabe decat orice router consumer modern.
   3. Contestati masuratori reale, facute intr-un mediu pastrat cat de identic cu putinta, intre fiecare review.

Lasă un comentariu