3 Comentarii la Review Huawei P20: cameră excelentă la un preț mai redus

 1. emil spune:

  am acest telefon,huawei p20 din mai si sunt super multumit de el. se misca foarte bine,face poze bune,are hardware de top. de cand il am nu sa restartat niciodata.de jucat nu ma joc,poze fac ocazional. deci nota 10

 2. Radu spune:

  RECENZIE HUAWEI P20 PRO

  Stimati domni,
  Telefonu Huawei P20 Pro (CLT-L29 = dual sim, 6GB RAM, 128GB internal memory) are cateva deficiente care apartin software-lui telefonului.
  1. Daca un fisier de tip Excel, Word sau PowerPoint este accesat prin Managerul de Fisiere al telefonului, oferit de producator si este partajat catre Gmail, WhatsApp etc, Huawei redenumeste fisierul prin 4 cifre aleator (exp. 8746) stergandu-i extensia astfel destinatarul va primi prin e-mail sau WhatsApp etc un fisier numit 8746 pe care Office Windows nu il poate identifica nestiind carei aplicatii ii apartine (pt ca nu are extensie)
  2. In aplicatia „Telefon” (aceea prin care apelam si rasfoim agenda pentru contacte), telefonul Huawei nu ofera o linie de comanda in care sa poti „lipi” (paste) un numar de telefon copiat in clipboard dintr-o alta aplicatie. Permite doar scrierea din tastatura a unui numar de telefon nou.
  3. Pentru cautarea unui contact in Agenda, telefonul Huawei P20 Pro ofera o linie foarta ingusta pentru scriere incat abia vezi ce ai scris acolo. Este o chestiune care poate fi enervanta atunci cand te grabesti.
  4. In Agenda la Ziua de Nastere sau Ziua Aniversara a unui contact trebuie sa treci neaparat si anul (pe care poate nu il stii, nu iti este comunicat sau nu este necesar sa in treci ca in cazul Zilei Aniversare). Daca nu este trecut anul atuci data este afisata devansat cu o zi. Vei fi nascut cu o zi mai devreme! 🙂
  5. Aplicatie Notes a producatorului permite un numar limitat de caractere.
  Concluzie: pana la urma poti sa aduci telefonul pe linia de plutire instaland aplicatii terte, dar de ce am mai cumparat telefonul acesta? Ca sa il resoft-ez? 🙂
  Din punctul de vedere al sistemului de operare si al aplicatiilor inca mai sunt chestiuni pe care le puteam face in plus cu Samsung Galaxy S5 Duos (daca ma intelegeti) care a trebuit schimbat datorita procesorului si dimensiunilor memoriei.
  In rest este un telefon care functioneaza foarte bine cel putin in prima luna de cand il am.

  1. Anonim spune:

   Iti multumim ca ti-ai impartasit experienta de pana acum. Cu siguranta alti cititori o vor considera utila. 😉

Lasă un comentariu