4 răspunsuri la Ce sunt planurile de alimentare și cum comuți între ele, în Windows

 • happyday spune: 10.09.2015 at 5:54 pm Răspunde

  Salut cetateni digitali !
  Frumoasa surpriza mi-ati facut. 🙂
  Ieri, cand am citit mesajul, am crezut ca e vreo gluma de-a Oliviei (am accesat link-ul in graba, de pe mobil) si ca am fost redirectionat spre o chestie nastrusnica. Abia acum am realizat ca am in fata noul proiect de care povesteati de ceva vreme.
  Impresii ? Hmmm…primul gand care-mi vine in minte cand il accesez este MARE. Mare, aerisit, spatios, usor de citit pana si pentru cel mai lentilopter chiorozaur inventat vreodata. Coincidenta sau nu, codul captcha (sau cum s-o numi) alocat acestui comentariu este „space is big”. 🙂
  Apoi imi place ca se pot derula individual coloanele cu cele 3 categorii de articole. Personal, as fi preferat sa fie alocat un spatiu ceva mai mare coloanei din stanga, cea cu ultimele articole, pentru a o diferentia de celelalte doua. Insa, oricum, chiar daca sunt egale, cele trei coloane nu creaza acea impresie de uniformitate plictisitoare.
  Atat deocamdata. Felicitari si mult succes in continuare. 🙂

  • Ciprian Adrian Rusen spune: 10.09.2015 at 7:55 pm Răspunde

   Salutare!

   Multumim pentru feedback si pentru impresiile tale initiale. Am ales sa facem o lansare "tacuta" pentru 2-3 zile deoarece vrem sa rafinam mult saitul si sa rezolvam mici dar multe bug-uri.

   Ne vei auzi in cateva zile cu o lansare cu tam-tam, premii, surprize si mult dialog. Pana atunci vei vedea cum saitul se schimba de la ora la ora, in moduri mici dar importante.

 • cristian spune: 17.09.2015 at 10:34 am Răspunde

  Buna ziua eu am telefon lumia cu wp. pana acum pe win.8.1 am avut instalat din magazinWP. 7tutoriale . Cum sunt insider windows am instalat win.10 phone, acum vreau sa stiu daca voi gasi aplicatia voastra in windows phone magazin si cum se va chema?

  • Ciprian Adrian Rusen spune: 17.09.2015 at 6:43 pm Răspunde

   Deocamdata nu avem nicio aplicatie in plan. Vrem sa terminam cu proiectul de redesign si trecerea la brand-ul Digital Citizen, si apoi ne vom apuca si de noi aplicatii.

Lasă un comentariu