14 răspunsuri la Votează cel mai bun antivirus pentru Windows, al anului 2018

 1. George spune:

  Am ales G Data pentru ca-mi place faptul ca foloseste doua motoare antivirus intr-un singur produs si-mi ofera un plus de siguranta.

 2. Cirjan Vasile spune:

  Bitdefender Total Security -firewall de top, alături de o gamă largă de unelte adiționale(unelte antifurt,ștergerea sigură a fișierelor…)plus Wi-Fi Security Advisor.

 3. Robert Vasilescu spune:

  O sa castige antivirusul Kaspersky.

 4. Mihai spune:

  Lin opinia mea, cel mai bun produs de securitate este cel oferit de Eset. Este ușor de utilizat, nu consuma multe resurse și este foarte eficient in protejarea calculatorului.

 5. Nistor Nicusor spune:

  Comentariul meu nu apare,am primit prin mail copia formularului meu,dar nu-l vad la comentariii… de ce?

 6. Rogojan Titus Andrei spune:

  Am ales Eset Smart Security Premium deoarece este o suită de securitate puternică, extrem de eficientă și care dispune de multe straturi de protecție care protejează utilizatorii atunci când aceștia își folosesc computerele. Din punctul meu de vedere, puterea de detecție a amenințărilor și eficiența, sunt caracteristicile care fac ca această suită de securitate să surclaseze celelalte produse de securitate.

 7. Serban spune:

  Folosesc kaspersky – este rapid si eficient

 8. Mihnea spune:

  Bitdefender Total Security – eficient , intuitiv si un consum redus de resurse
  Il folosesc pe win10 si pe smartphone android .

 9. Nicolae Chiș spune:

  Bullguard

 10. Marius D spune:

  Folosesc de multa vreme suita celor de la BitDefender, nu m-a dezamăgit niciodată. Am mai folosit ocazional ESET și Bullguard care de asemenea mi-au lăsat o impresie foarte bună. Cred ca că câștiga tot BITDEFENDER și anul acesta.

 11. Ionescu Dan spune:

  In top tot timpul,romanesc,Bitdefender,Succes tuturor!

 12. Florin spune:

  Sunt 100% sigur ca Bitdefender va iesi castigator in acest top pentru ca.. romanesc. Personal folosesc ESET de foarte mult timp (doar antivirus) dintr-un motiv foarte simplu… este cel mai light din toate punctele de vedere (user friendly, resource friendly, algoritm destul de rapid de scanare). Din simpla mea experienta consider Kaspersky cel mai bun, insa cred ca diferentele de eficienta in ceea ce priveste securitatea sunt mult prea mici pentru a trece cu vederea faptul ca este extrem de greoi. Alte facilitati prefer sa le folosesc separat, un serviciu VPN ar fi de ajutor, insa doar daca ar fi nelimitat. Dintre cele din lista BullGuard l-am incercat doar pentru o foarte scurta perioada si probabil nu am o imagine completa a ceea ce poate face.

 13. Nelu Ionescu spune:

  Am descărcat și utilizat în ultimii 8 ani aproape toate versiunile de antivirus pentru PC-desktop. Cel mai tare pe piață e Bitdefender, pe care l-am și achiziționat o singură dată cu licență pentru 1 an, însă am renunțat ulterior deoarece consumă multe resurse. Merge la un PC performant cu memoria DDR4 de 8 GB combinata cu HDD-ul SATA 3 de 1 TB face ca rularea sa fie rapida si lină, etc…etc./Deci ,optez (votez) pentru Kaspersky,ca utilizator casnic. E sigur, fără multe avertizări în fundal, Kaspersky Anti-Virus acționează „în culise”, protejându-te împotriva celor mai recente amenințări fără a îți încetini PC-ul.

 14. Dragomir Mihai spune:

  BITDEFENDER pentru ca e romanesc, plus Security Advisor. Pentru o utilizare ,,casnica” cred ca toate cele prezentate sunt bune

Lasă un comentariu