Votează cel mai bun antivirus pentru Windows, al anului 2018

Votează cel mai bun antivirus pentru Windows, al anului 2018

Echipa Digital Citizen România testează produse antivirus pentru Windows începând cu anul 2012. În recenziile noastre, identificăm cele mai bune produse care oferă o protecție eficientă împotriva malware-ului, a atacurilor din rețea și a altor tipuri de amenințări cibernetice. De asemenea, identificăm și produsele care sunt ușor de folosit chiar și de cei care nu au cunoștințe avansate în utilizarea calculatoarelor. Și în acest an, echipa noastră vrea să pornească o discuție despre cele mai bune produse antivirus de pe piață. Avem nevoie de implicarea voastră și de voturile cititorilor noștri. Pentru a stimula discuția, avem multe premii de dat, către cei care se vor implica în campania noastră:

Reclamă

IMPORTANT: Votul public se va încheia pe 16 Aprilie 2018. Dacă nu ai votat până acum, nu ezita să o faci și poți câștiga unul dintre premiile pe care le vom da la finalul campaniei, care vor consta în licențe generoase pentru o mare parte din produsele incluse în lista finaliștilor din acest an.

Care sunt cele mai bune produse de securitate ale anului 2018?

Dacă ai citit seria noastră "Securitate pentru toți", știi că am dat note mari la un număr restrâns de produse. În ordine alfabetică, acestea sunt următoarele:

securitate, antivirus, Windows
securitate, antivirus, Windows

Bitdefender Total Security oferă unul dintre cele mai bune motoare antivirus din lume, precum și un firewall de top, alături de o gamă largă de unelte adiționale, cum ar fi un modul eficient de control parental, un altul pentru ștergerea sigură a fișierelor, precum și unelte antifurt. Anul acesta, compania a decis să urmeze un trend recent din lumea produselor de securitate și să includă un abonament VPN limitat, pentru intimitate și securitate adițională, atunci când te conectezi la rețele pe care nu le cunoști. Acest serviciu vine în completarea instrumentului Wi-Fi Security Advisor (Sfaturi pentru securitatea rețelelor wireless), care verifică nivelul de securitate al rețelelor wireless la care te conectezi.

securitate, antivirus, Windows
securitate, antivirus, Windows

BullGuard Premium Protection este o soluție de securitate prietenoasă, cu un preț foarte competitiv. Arată bine, funcționează eficient și are un serviciu util numit Home Network Scanner, care-ți monitorizează rețeaua și te informează despre dispozitivele care se conectează la rețea, mai ales despre acelea care te expun la amenințări externe. Deși nu are propriul modul firewall, opțiunile suplimentare pe care le aduce pentru Windows Firewall sunt foarte eficiente.

securitate, antivirus, Windows
securitate, antivirus, Windows

ESET Smart Security Premium oferă un motor antivirus de foarte bună calitate și un firewall excelent, precum și o interfață cu utilizatorul care este ușor de folosit atât de începători cât și de experți. Include o facilitate numită Home Network Protection care-ți arată o hartă a rețelei, cu toate dispozitivele din ea. De asemenea, îți poate evalua setările router-ului, pentru a-ți spune ce setări trebuie să schimbi astfel încât să crești securitatea rețelei.

securitate, antivirus, Windows
securitate, antivirus, Windows

F-Secure Total are o interfață de utilizare minimalistă, cu puține opțiuni de configurare avansate. Acest produs este destinat în primul rând utilizatorilor care nu vor să se încurce în setări avansate și doresc ca antivirusul să decidă în locul lor. Una dintre cele mai tare unelte incluse în pachet este serviciul de VPN F-Secure Freedome care a fost evaluat de echipa noastră cât și de alți experți, ca fiind unul dintre cele mai bune de piață. În plus, serviciul VPN are un abonament de date nelimitat, inclus în prețul suitei de securitate, un aspect unic pe piața produselor antivirus.

securitate, antivirus, Windows
securitate, antivirus, Windows

G DATA Total Security este o suită de securitate cu un aspect mai clasic, care oferă protecție antivirus de foarte bună calitate. Deși interfața de utilizare nu este grozavă pentru dispozitivele cu ecrane tactile, G Data oferă un scut foarte eficient pentru protecția în timpul navigării pe internet, o scanare rapidă după malware și protecție de calitate împotriva tuturor tipurilor de malware.

securitate, antivirus, Windows
securitate, antivirus, Windows

Kaspersky Total Security este o suită de securitate eficientă, care oferă protecție antimalware de calitate și este capabilă să dezinfecteze până și cei mai periculoși viruși. Acest antivirus include foarte multe unelte adiționale de protecție, cum ar fi unelte pentru actualizarea aplicațiilor instalate, criptarea de date, un modul pentru ștergerea sigură a fișierelor, control parental și un serviciu VPN, util atunci când te conectezi la rețele în care nu ai încredere.

Reclamă

Noi am testat toate produsele de securitate pentru Windows dar am ales drept finaliști numai produsele menționate mai sus, deoarece și-au dovedit eficiența și ușurința în utilizare, în testele pe care le-am efectuat. Celelalte produse antivirus pentru Windows nu se apropie de acestea, din punct de vedere al experienței de utilizare și a calității protecției oferite.

Votează pentru cel mai bun produs antivirus al anului

Folosește formularul de mai jos pentru a vota. Poți alege doar un produs din lista cu cele mai bune produse de securitate ale anului, identificate de echipa noastră editorială. Alege cel mai bun antivirus, bazat pe experiența ta cu produsele din listă ori pe datele oferite în recenziile noastre, pentru fiecare dintre produsele menționate.

Când votezi, trebuie să-ți oferi numele real și o adresă validă de e-mail. Vom folosi datele respective pentru a extrage câștigătorii într-o tombolă care va avea loc la finalul etapei de votare publică. Vom folosi datele respective doar pentru a contacta câștigătorii extrași de noi, astfel încât aceștia să intre în posesia premiilor.

Dacă nu poți încărca formularul de vot de mai sus, încearcă această legătură. Te rugăm să votezi până cel târziu Luni, 16 Aprilie, 2018.

Premii surpriză pentru participanții la vot

Vom anunța produsul de securitate al anului, ales de cititorii noștri, după ce se încheie votul public, pe 16 Aprilie. Împreună cu anunțul respectiv, vom extrage și câștigătorii unei tombole cu multe premii surpriză. Nu vrem să influențăm votul public și de aceea nu vom spune care vor fi premiile. Tot ce vă putem spune este că:

  • Majoritatea produselor finaliste vor fi oferite drept premii
  • Vom avea câteva zeci de câștigători care vor fi aleși aleator din lista persoanelor care au votat
  • Toate persoanele care vor vota vor fi incluse în tragerea la sorți a câștigătorilor, indiferent de produsul de securitate pentru care au votat
  • Pentru a putea câștiga, trebuie completat formularul de mai sus cu datele tale reale de contact

Cine crezi că va câștiga premiul pentru antivirusul anului 2018?

Acum că ai votat produsul antivirus al anului pentru Windows, nu închide încă acest articol. Lasă-ne un comentariu în care să ne spui cine crezi că va câștiga. Care este produsul antivirus al anului 2018, în opinia ta și de ce? De ce ai ales un anumit produs în locul celorlalți finaliști?

Descoperă: Securitate Blog Tombole Windows