16 răspunsuri la Windows 8 Step by Step - Cea mai tare carte de Windows 8, lansată internațional

 1. Ion Gican spune:

  Sânteți un om împlinit.Să vă dea D-l Dumnezeu multă sănătate și putere de muncă să mai scrieți cărți.Un an de muncă încununat de un mare succes.Bravo!Eu apreciez munca de orice fel și mai mult munca oamenilor deștepți care ridică gradul de instruire al altora.Și cred în puterea literei tipărite,chiar dacă uneori rămân dezamăgit.Mă bucur că vă pot felicita.La mai multe file scrise.

 2. florentin spune:

  felicitari, dar v-as atrage atentia asupra titlului articolului: Cea mai tare carte… Titlul e cam de OTV si e pacat, putina modestie nu strica, e cazul ca cititorii si criticii sa aprecieze, nu autorul!

  • Ciprian spune:

   Florentin… stiu ca suna usor lipsit de modestie dar este o alegere asumata. Vreau sa incerc a face aceasta realizare cunoscuta si la noi in Romania. Drept urmare voi lucra la o campanie de marketing ce sper ca va da rezultate. Asta va presupune si o oarecare lipsa de modestie, un pic de pompa, etc ca sa-mi iasa.

   Cu toata astea tot sunt convins ca, daca nu e cea mai tare, este cel putin prin cele mai bune. Echipa cu care am lucrat si-a dat foarte mult silinta in a face aceasta carte cat mai accesibila si utila si, cel putin fata de cartile precedente din serie, este o imbunantatire serioasa.

   Dar cum spui tu, degeaba spun eu aceste lucruri. Cititorii sunt cei care vor stabili adevarul spuselor mele. Iar pana atunci vor mai trece cateva luni in care cartea se va vinde si lumea va da feedback. 😀

 3. Alexandru spune:

  Felicitari. Daca ar fi mai multi romani ca tine, am castiga si noi ceva prestgiu. Prea ne vad „astia”, ultimii oameni.

  • Ciprian spune:

   Ce-i drept, daca te uiti prin presa straina, chiar vezi multe articole negative despre Romania.

   Totusi exista si oameni care prefera sa ne judece prin alte lentile. De exemplu, acum cativa ani am lucrat in Marea Britanie si oamenii cu care am colaborat mi-au spus ceva de genul:

   „Ciprian, noi nu am cunoscut pana acum romani si stim ca presa scrie multe prostii gratuite despre voi. Noi vrem sa va judecam prin prisma colaborarii noastre si a rezultatelor obtinute impreuna.”

   Si am sfarsit prin a avea un proiect de succes cu rezultate care i-au multumit foarte mult iar la final atat eu cat si alti colegi romani eram intrebati daca nu cumva am dori sa ne mutam acolo si sa continuam sa lucram cu ei. 🙂

   Se poate sa creem si precedente pozitive si sa ne schimbam usor usor imaginea fata de restul lumii.

   • Eugen-Liviu spune:

    In primul rand felicitari pentru carte, aveti dreptate, este necesar sa se lucreze putin la imaginea tarii in strainatate, altfel in curand se va ortografia corect numele ca „Rromania”, stiti la ce ma refer si care sunt cauzele reale ale acestei denaturari de imagine.
    Si eu lucrez in strainatate, se pare ca nu sunt suficient de bun ca sa lucrez in tara, nici o companie nu s-a aratat interesata pana acum (???)
    Ce este interesant este faptul ca pana si presedintele tarii recomanda tuturor romanilor sa plece sa lucreze afara (no comment) Aveti perfecta dreptate in privinta unei anumite categorii de angajatori de afara care inca mai angajaza romani, dar exemple similare cu cel citat de dv din GB sunt extrem de putine, peste tot suntem categorisiti „tzigani”

    • Ciprian spune:

     Multumesc pentru apreciere. De curiozitate, in ce domeniu lucrati si in ce tara?

     • Eugen-Liviu spune:

      Si eu lucrez tot in IT, am fost nevoit sa parasesc tara, acum lucrez in Slovacia la AT&T, inainte am lucrat in Cehia si in Bulgaria.

     • Ciprian spune:

      Fain. Bravo. Sa ai succes si sper sa continui sa ne citesti din cand in cand.

 4. Catalin Costea spune:

  Felicitari, Ciprian! Avand in vedere cati romani exista la Microsoft era cazul sa avem si un manul de Windows, publicat de Microsoft Press, scris de un roman. Tine-o tot asa!

 5. mmg1818 spune:

  am descarcat cartea de pe ****, are 777 pagini si e in format pdf 90MB.

  problema mea nu e ca am descarcat cartea gratis, ci sa am timp si rabdare sa o citesc.

  exista si o versiune in limba romana ?

  • Ciprian spune:

   Nu te supara dar esti nesimtit. Dupa ce ca am incercat sa te ajut pe mail cu problema la care mi-ai cerut ajutorul (GRATIS), oferim continut gratuit pe sit, tu vii si zici foarte senin cum ai piratat tu cartea la care am muncit un an de zile. Si-n plus mai si spui unde se gaseste.

   Si pe deasupra mai te si plangi ca dragul de tine nu are timp sa o citeasca.

   Chiar nesimtire. Simte-te liber sa dai unsubscribe la sit si sa nu mai postezi comentarii de genul asta.

 6. mmg1818 spune:

  nu am piratat eu cartea. alta treaba nu am decat sa piratez carti ? eu deabia citesc un ziar dar sa mai citesc si carti. **** nu e gratis.

  • Ciprian spune:

   Si tu tot nu pricepi ca esti nesimtit si ai mult tupeu. Fa-mi o favoare si dezaboneaza-te de la situl nostru. Daca tot furi munca unui om (caci poate nu ai bani) macar fa-o in liniste si nu te mai lauda cu asta. Mai ales nu in fata celui caruia i-ai furat munca si asta dupa ce el a fost suficient de binevoitor sa te mai si ajute.

 7. libraria gutenberg spune:

  am dori si varianta in limba romana

Lasă un comentariu