Sponsorizat de

Cum te ajută o licență ESET Multi-Device să economisești bani

Pe piața de securitate cibernetică sunt câteva companii care aleg să își comercializeze produsele sub forma unor pachete Multi-Device, pentru mai multe dispozitive. Asta înseamnă că poți să îți cumperi o licență valabilă pentru mai multe dispozitive ce pot fi de același tip sau diferite. Astfel nu mai ești constrâns să cumperi câte o licență separată doar pentru un calculator cu Windows sau pentru un singur smartphone cu Android. Una dintre companiile care oferă o astfel de opțiune este ESET, iar licențele lor de acest tip se numesc simplu ESET Multi-Device. Iată ce îți oferă și cum te ajută să economisești bani:

Ce înseamnă o licență ESET Multi-Device?

O licență Multi-Device înseamnă nici mai mult nici mai puțin decât o licență pe care o poți folosi pe orice dispozitiv pentru care există un produs de securitate creat de ESET, cât timp cât te încadrezi în limita de dispozitive incluse în acea licență.

De exemplu, dacă achiziționezi o licență ESET Multi-Device, ți se oferă posibilitatea de a instala orice combinație de produse ESET:

De ce economisești bani cumpărându-ți o licență valabilă pentru mai multe dispozitive, așa cum cum sunt licențele ESET Multi-Device? Iată câteva motive:

1. Raportul calitate/preț este mai bun

Dacă te uiți la prețurile fiecărui produs de securitate și calculezi cât te-ar costa să îți protejezi toate dispozitivele, este foarte probabil să realizezi că te-ar costa mai mult decât dacă ai cumpăra din start o licență Multi-Device.

Atunci când cumperi o licență Multi-Device, ESET îți oferă un discount cu atât mai generos cu cât este vorba de mai multe dispozitive incluse. Poate că merită să cumperi o licență Single-Device, dacă nu ai nevoie decât de o licență pentru un singur calculator. Însă, dacă ai nevoie să îți protejezi PC-ul, laptopul și telefonul, atunci sigur vei ieși mai ieftin cu o licență Multi-Device. Iar dacă vrei să protejezi și dispozitivele soției sau ale copilului tău, atunci este și mai evident că raportul calitate - preț este mult mai bun cu o licență ESET Multi-Device.

2. Poți să îți alegi numărul de dispozitive acoperite

În cazul licențelor Multi-Device oferite de ESET, numărul de dispozitive pe care le acoperă poate fi ajustat în funcție de nevoile tale. În prezent, ESET oferă două tipuri de licențe Multi-Device:

  • ESET Multi-Device 3: este o licență ce acoperă un număr maxim de 3 dispozitive
  • ESET Multi-Device 5: acoperă un număr maxim de 5 dispozitive

După cum am menționat și mai devreme, aceste dispozitive pot folosi oricare dintre următoarele sisteme de operare: Windows, Mac OS X, Android sau Linux.

3. Poți să îți schimbi oricând dispozitivele acoperite de licența respectivă

Poate că inițial ai nevoie să îți protejezi cu un antivirus bun calculatorul și laptopul cu Windows, plus un smartphone cu Android. Pentru a le proteja, ar trebui să îți cumperi două licențe individuale de antivirus pentru Windows plus o licență pentru Android. Totul pare OK, nu-i așa? Dar poate că peste câteva luni nu mai ai nevoie de calculator sau de laptop și, în schimb, îți cumperi o tabletă nouă cu Android. Din păcate, pe tabletă nu poți să folosești licența de pe calculatorul sau laptopul cu Windows. Însă, dacă ai o licență ESET Multi-Device, poți să muți pur și simplu licența de pe calculator/laptop pe tableta cu Android. Pentru că îți permite acest lucru! Astfel, economisești banii pe care altfel ar fi trebuit să îi dai pe o licență nouă pentru Android.

Și tu economisești bani cumpărând o licență ESET Multi-Device?

Sperăm că ești de acord când spunem că o licență ESET Multi-Device este aproape întotdeauna o alegere mai bună decât un pachet întreg de licențe individuale? Mai ales atunci când ai o familie ori ai nevoie să protejezi dispozitivele unei companii mici, cu câțiva angajați. Cu siguranță, factorul decisiv este prețul mult mai bun și apoi flexibilitatea licențierii. Ești de acord, sau crezi că este mai util să cumperi licențe separate pentru toate dispozitivele tale?