Recenzie Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Rating

Experiența de utilizare a Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 este o tastură foarte elegantă, de care ne-am îndrăgostit la prima vedere. Probabil nu ar fi trebuit să începem această secțiune cu această declarație, dar chiar simțeam nevoia să o facem. 🙂

Utilizarea Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 pentru a scrie este o experiență pe care nu am mai avut-o înainte pe nicio altă tastură portabilă wireless. Tastarea este ușoară și naturală, chiar și atunci când faci acest lucru pentru perioade mari de timp, așa cum facem noi. Și chiar dacă scrii în condiții de lumină slabă, seara (nu mai spuneți nimănui, dar și noi facem asta), iluminarea tastelor ajută foarte mult. Apropos, am scris toată această recenzie folosind numai Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810.

Tastele concave se simt foarte bine la atingere și modul în care au fost construite distribuie forța de apăsare pe întreaga suprafață. Dacă scrii repede, se întâmplă deseori să apeși tastele pe marginile lor în loc să le apeși exact pe centru. Logitech a avut grijă de acest aspect și apăsările tastelor sunt distribuite egal, făcând din tastare o experiență foarte plăcută.

Logitech, Bluetooth, Illuminated, Keyboard, K810, wireless

Unul dintre punctele forte ale Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 este capacitatea sa de a reține mai multe profiluri Bluetooth. Trei mai exact. Ne-a plăcut foarte mult cât de ușor a fost să conectăm această tastatură la dispozitivele noastre și cât de ușor a fost să comutăm între ele după aceea.

După ce ai asociat tastatura cu dispozitivele tale, tot ce trebuie să faci pentru a comuta între ele este să apeși pe una dintre cele trei taste asociate dispozitivelor din partea superioară a tastaturii. În doar o secundă, vei putea să treci de la laptop la tabletă, la smartphone și înapoi, dacă asta este ceea ce îți dorești.

Logitech, Bluetooth, Illuminated, Keyboard, K810, wireless

Am asociat și am conectat Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 cu un calculator desktop cu Windows 10, cu un laptop cu Windows 8.1, o tabletă Kindle Fire HDX cu Fire OS și cu un smartphone Motorola Nexus 6 ce rulează pe Android 6 Marshmallow.

Logitech, Bluetooth, Illuminated, Keyboard, K810, wireless

Asocierea, conectarea, comutarea, tastarea… totul este ușor, fluid și rapid. Toate dispozitivele pe care le-am folosit împreună cu Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 au funcționat excelent.

Logitech, Bluetooth, Illuminated, Keyboard, K810, wireless
Notă produs 5/5

Verdict

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 este o tastatură wireless care arată și funcționează foarte bine. Este ușor să scrii, este subțire și este elegantă. Această tastatură va completa perfect toate dispozitivele tale portabile și poate să înlocuiască chiar și tastatura ta de la birou. Cu siguranță îți va plăcea textura din aluminiu, iluminarea discretă și automatizată și, nu în ultimul rând, acele taste silențioase și care îți dau un sentiment de natural. Asocierea și conectarea Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 este foarte ușor de făcut, iar comutarea între trei dispozitive diferite în doar o secundă este extraordinar de utilă. Această tastatură poate deveni tastatura ta "bună la toate". Chiar ne-a plăcut Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 și, ca urmare, o recomandăm tuturor cititorilor noștri. Este un dispozitiv extraordinar, care se va potrivi de minune în orice scenariu de utilizare. Scenariu care să includă o tastatură, bineînțeles. 🙂

Descoperă: Productivitate Recenzii
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează