4 aplicații gratuite pentru citit benzi desenate manga în Windows 10

4 aplicații gratuite pentru citit benzi desenate manga în Windows 10

Îți plac la nebunie benzile desenate manga japoneze? Ai prefera oricând să citești o poveste manga bună în loc să te uiți la un film făcut de Disney? Dacă știi despre ce este vorba în Naruto, Death Note sau Attack on Titan, atunci probabil vei vrea să citești acest articol. Ți-am pregătit un top cu cele mai bune aplicații gratuite de Windows 10, pentru citit benzi desenate manga. Hai să începem:

Reclamă

1. Manga Blaze

Aceasta este probabil cea mai bună aplicație de citit manga din Magazinul Windows. Manga Blaze arată bine și este foarte ușor de folosit și de navigat, îți oferă o mulțime de opțiuni de personalizare și de setări pe care le poți configura, de la imaginile de fundal și culorile temei folosite, la direcția de citire pe care o preferi. Motivul pentru care credem că Manga Blaze este cea mai bună aplicație de felul său, este faptul că îți oferă o serie mare de surse, îți dă posibilitatea să descarci capitole din povestirile tale manga preferate astfel încât să le poți citi când nu ești conectat la internet. De asemenea, îți monitorizează progresul și poate să îți trimită notificări atunci când sunt disponibile capitole noi din povestirea ta manga favorită. Aplicația îți permite și filtrarea și sortarea benzilor desenate manga după criterii diverse precum: genul, anul lansării, starea benzii ori după nume, ordonate în mod alfabetic. Pentru fiecare povestire manga, ai la dispoziție și o descriere sumară a subiectului său principal.

Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit
Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit

Versiunea gratuită a Manga Blaze include reclame, dar acel tip de reclame enervante care te împiedică de la citit. O altă limitare este că nu îți dă permisiunea de a activa filtrul pentru conținutul pentru adulți.

Descărcare: Manga Blaze .

2. Manga Z

Manga Z este o altă aplicație bună pentru citit manga în Windows 10, oferindu-ți destul de multe caracteristici în mod gratuit, dar păstrând în același timp o interfață de utilizare destul de simplă, pentru ca orice utilizator să știe din prima clipă ce are de făcut și unde să se uite. Ai la dispoziție destule surse pentru a găsi povestirile manga pe care vrei să le citești și aplicația îți oferă posibilitatea să descarci capitole pentru a le citi mai târziu, offline. Totuși, funcția de căutare nu este cea mai bună: de exemplu, când am căutat una dintre povestirile mele manga favorite, Attack on Titan , Manga Z nu a găsit nimic. A trebuit să folosesc numele japonez ( Shingeki no Kyojin) pentru ca aplicația să îmi ofere rezultate.

Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit
Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit

Din păcate, dacă vei vrea să poți să descarci serii întregi, să dezactivezi reclamele sau să filtrezi cataloagele manga după diverse genuri, va trebui să cumperi versiunea completă a Manga Z.

Descărcare: Manga Z .

Reclamă

3. Manga's Universe

Manga's Universe este o aplicație de citit manga cu o interfață foarte simplă și fără prea multe setări sau opțiuni de configurare. Totuși, există destule surse manga de unde poți să preiei povestirile tale favorite. Aplicația îți oferă posibilitatea de a căuta și filtra benzile desenate după gen și suportă și descărcarea capitolelor pentru citit atunci când nu ești conectat(ă) la internet. Problema este că nu vei găsi butoanele de descărcare ușor - trebuie să intri în modul de selecție și apoi să apeși pe toate capitolele din povestirea manga preferată, pentru a le selecta. Abia apoi vei putea să îi spui aplicației să le descarce.

Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit
Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit

Există și alte probleme la această aplicație: uneori Manga's Universe a refuzat să funcționeze pe dispozitivele noastre, în timp ce alteori a funcționat dar imaginile au fost corupte sau nu au vrut să se încarce deloc. Dacă poți să treci peste aceste probleme, aplicația este decentă - nu există o versiune plătită a ei și nu există nici reclame.

Descărcare: Manga's Universe .

4. Manga Crawler Beta

Manga Crawler Beta este o aplicație de citit manga decentă, dar care ar putea fi foarte bună dacă ar oferi o interfață de utilizare ceva mai bine gândită. Nu te supăra pe noi dacă ești un fan al Manga Crawler , dar această aplicație este totuși doar o versiune beta, așa că în viitor s-ar putea să vedem niște lucruri bune de la ea. Pentru moment însă, Manga Crawler Beta te întâmpină cu o pagină goală, care se va popula doar după ce te decizi ce benzi desenate manga vrei să ai pe "raftul" tău. Partea bună la Manga Crawler Beta este numărul mare de surse pe care le poți folosi pentru a prelua povestirile manga care îți plac și pe care vrei să le citești. Există și o funcție de căutare și una de descărcare, ce te vor ajuta mult dacă vei vrea să folosești aplicația offline.

Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit
Windows 10, aplicatii, manga, citit, benzi, desenate, gratuit

Totuși, poate pentru că este încă o versiune beta, am descoperit că funcția de căutare nu funcționează întotdeauna. O caracteristică simplă dar foarte importantă, pe care dezvoltatorii aplicației ar trebui să o adauge, este posibilitatea de a întoarce paginile de la stânga la dreapta sau invers, în loc de a derula de la o pagină la alta. Această metodă pare nenaturală atunci când citești o bandă desenată manga.

Descărcare: Manga Crawler Beta .

Concluzie

Din păcate, deși sunt câteva aplicații bune în Magazinul Windows , adevărul este că ecosistemul Windows 10 ar beneficia mult dacă ar avea o varietate mai mare de aplicații de citit manga. Sperăm că acest lucru se va întâmpla în curând. Pentru moment însă, aplicațiile de mai sus sunt cele mai bune pe care le-am găsit și, dacă ar trebui să îți recomandăm una dintre ele ca fiind cea mai bună dintre toate, aceea ar fi prima din lista noastră: Manga Blaze. Aceasta este aplicația cu cele mai multe opțiuni și cu cea mai bună interfață de utilizare. Tu știi și alte aplicații de citit manga din Magazinul Windows care crezi că merită să fie folosite? Nu ezita să ni le spui și nouă, în comentariile de mai jos.

Descoperă: Divertisment Ghiduri Programe Recomandate Windows