5 motive pentru care ar trebui să folosești AutoDraw pentru a desena frumos și repede

Dacă semeni cu noi, probabil că nu poți să desenezi nimic frumos cu mouse-ul pe calculator. De asemenea, este o șansă mare să nu ți se pară ușor nici să desenezi pe tabletă sau pe smartphone cu degetul arătător. Chiar dacă reușești desenezi cât de cât decent, dacă folosești un creion și o hârtie, să desenezi este destul de greu dacă folosești un calculator, o tabletă sau un smartphone, fără să ai un stylus. Din fericire, Google a creat un serviciu numit AutoDraw care îi ajută chiar și pe cei mai netalentați oameni să deseneze desene frumoase pe dispozitivele lor, de la PC-uri la tablete și până la smartphone-uri. Iată de ce ar trebui să încerci acest serviciu:

Ce este AutoDraw?

AutoDraw este un instrument creat de echipa Creative Lab din cadrul Google, cu scopul de a ajuta oamenii să deseneze pe calculator, tabletă și smartphone. Este o activitate cunoscută ca fiind dificilă. Sigur, se poate face dacă ai un stylus și ceva talent dar altfel este ceva greu. AutoDraw poate să transforme un desen slab ca acesta:

AutoDraw, desene, rapide

În alternativa aceasta frumoasă:

AutoDraw, desene, rapide

AutoDraw schimbă regulile jocului, iar acestea sunt motivele principale pentru care susținem asta:

1. Funcționează în orice browser web de pe orice fel de dispozitiv

AutoDraw este un instrument web. Asta înseamnă că nu are nevoie de niciun fel de fișiere locale pe calculatorul, tableta sau smartphone-ul tău. Nu trebuie să instalezi o aplicație; tot ce îți trebuie este un browser web și ești gata de treabă. AutoDraw este disponibil pe pagina web autodraw.com.

2. Funcționează cu un mouse, atingere și stylus

Nu necesită nimic special din punct de vedere al dispozitivului de intrare. Poți să îți folosești dispozitivul așa cum o faci în mod normal: pe un calculator desktop sau pe un laptop poți să îți folosești mouse-ul sau touchpad-ul, iar pe o tabletă sau pe un smartphone poți să îți folosești degetele pentru a atinge ecranul.

3. Folosește Inteligența Artificială pentru a îți îmbunătăți desenele

AutoDraw își trage puterea de la Inteligența Artificială (AI): imediat ce începi să desenezi, AI-ul din spatele aplicației web încearcă să recunoască ce "mâzgălești". Apoi, încearcă să găsească o potrivire între ce ai făcut tu și desene similare din baza sa de date. Ele sunt afișate ca mici iconițe în lista "Do you mean:" ("Intenționezi") din partea de sus.

AutoDraw, desene, rapide

Dacă descoperi că ce ai intenționat să desenezi se potrivește cu una dintre sugestiile aplicației web, atunci poți să dai apeși pe acel desen și AutoDraw înlocuiește imediat "mâzgălitura" ta cu o versiune mai bună din AutoDraw.

4. Folosește desene realizate de artiști profesioniști, designeri și ilustratori

Desenele pe care le poți folosi pentru a înlocui "mâzgăliturile" tale sunt desenate de artiști, designeri și ilustratori și, ca urmare, arată mult mai frumos decât ce poate să creeze un om obișnuit. Plus, lista de desene din baza de date crește mereu. Oricine poate să își trimită propriile desene către Google, folosind această pagină: AutoDraw Artists.

5. Poate să funcționeze și ca o aplicație simplă de tipul Paint

Poți să folosești AutoDraw și ca o aplicație simplă de desen, fără beneficiile potrivirilor automate cu desene de calitate. Dacă vrei să îți testezi talentul sau dacă tot ce vrei este o aplicație simplă similară cu Paint, AutoDraw îți oferă și această posibilitate. Poți să desenezi, să scrii și să colorezi cât vrei tu.

6. Este gratuită

AutoDraw este o aplicație gratuită. Nu este nimic ascuns în spatele ei. Poți să o folosești cum vrei, unde vrei și cât de mult vrei tu. Nu are un preț și nu există reclame în ea.

Ar trebui să încerci și tu AutoDraw

Înainte de a închide acest articol, dacă ai 2 minute libere, urmărește și clipul video de mai jos. Îți arată mai multe despre ce poate face acest mic instrument de desen:

Încearcă-l și tu și spune-ne ce părere ai despre AutoDraw. Îți place faptul că te poate ajuta să creezi rapid desene frumoase? Sau preferi să ți le creezi singur? Nu uita că poți să folosești comentariile de mai jos pentru a îți exprima opinia.

Descoperă: Divertisment Blog Programe Recomandate
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează