5 Locații de unde poți descărca gratuit pictograme

Personalizarea pictogramelor (numite de unii și iconite) de pe calculatorul tău poate fi o metodă interesantă de a-l face să arate bine și unic. Poți înlocui pictogramele acelor foldere plictisitoare pe care le-ai văzut atâția ani ori ale scurtăturilor de pe Desktop și ceilalți vor admira cât de bine organizat este și cât de bine arată Desktop-ul tău. Dar unde poți găsi seturi reușite de pictograme? Există un număr amețitor de situri care oferă pictograme gratuite pentru descărcare dar multe dintre ele ar fi de evitat. Pentru a te ajuta, am verificat câteva locații și acum suntem gata să vă împărtășim cele mai bune 5 situri de unde poți descărca gratuit pictograme.

1. Deviantart.com

Deviantart.com este cea mai mare comunitate artistică de pe internet, cu peste 33 de milioane de artiști și iubitori de artă din întreaga lume. Poți găsi aici pictograme destul de interesante de la artiști din diferite colțuri ale lumii. Din păcate, oferta nu este foarte bogată, dar comunitatea oferă conținut unic constant și veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească.

2. Iconarchive.com

IconArchive.com este una din sursele noastre preferate de pictograme. Acest sit oferă peste 8000 de pictograme profesionale utilizate de HP, PC World, Emerson și mulți alții. De asemenea, majoritatea pictogramelor pe care le vei găsi pe site sunt moderne și elegante și pe deasupra gratis. Pe același site vei găsi seturi care grupează pictograme de același fel pentru a conferi un aspect uniform. Tot ce trebuie să mai faci e să tastezi ce tip de pictogramă dorești în bara de căutare. Ca exemplu, iată ce vei găsi dacă vei tasta "Multimedia".

3. Findicons.com

Findicons.com este o altă sursă de încredere unde poți găsi pictograme agreabile. Doar tastează cuvintele cheie care descriu cel mai bine tipul de pictogramă pe care îl dorești și descarc-o apoi.

4. Dryicons.com

Dryicons.com oferă una din cele mai mari colecții de pictograme unice și profesional executate. Tot aici poți găsi pictograme sau imagini vectoriale gratuite, cu licență normală sau extinsă pentru o gamă variată de stiluri, teme și culori.

5. Iconmonstr.com

Iconmonstr.com este puțin diferit de celelalte situri prezentate. În primul rând oferă un număr mare de pictograme monocromatice. Le poți folosi atât ca pictograme, cât și ca elemente grafice în prezentările tale pentru un impact vizual mai puternic. În al doilea rând, pictogramele pot fi descărcate în format .png și .svg. Asta înseamnă că vor trebui convertite în format .ico pentru a le folosi ca pictograme pentru comenzile rapide sau folderele tale.

Cum modificăm pictograma oricărei comenzi rapide

Modificarea pictogramelor se face foarte ușor și nu durează foarte mult. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre cum puteți efectua aceste modificări, vă rugăm să citiți acest ghid: Cum modificăm pictograma oricărei comenzi rapide în Windows.

Concluzie

Siturile pe care le-am prezentat sunt surse de încredere unde poți găsi cu siguranță tipul de pictograme care ti se potrivește. Suntem siguri că în câteva minute vei găsi niște seturi interesante cate vor ajuta să îți transformi Desktop-ul. Dacă mai știi și alte surse de încredere, te rugăm să ni le împărtășești, folosind formularul de mai jos.